torstai 13. tammikuuta 2011

tilkkutyökurssilla


Vuoden ensimmäisellä tilkkutyökurssilla oli aiheena Itä-meri. Työn tulee olla kooltaan 20 x 20 cm ja niistä kootaan kiertävä näyttely eri opistoihin.



Aloitin työn jo viime vuoden puolella, kun jollain kurssikerralla ei sattunut olemaan oikeanlaisia kankaita sen kertaiseen varsinaiseen työhön. Kaikki kankaat kaivelin opiston roskiksesta, vain reunakaitaleet on ihan omasta varastosta. Vaikka työ on tehty "jätteistä" niin toivottavasti oikea Itä-meri ei kuitenkaan täyty eikä koostu niistä. Pidän tällaisten töiden tekemisestä, joissa ei ole kovin selkeää suunnitelmaa, vaan voi viskoa mitä käteen sattuu ja tikkauksilla sitten parannellaan maisemaa. Näitä tulee lisää...


Tänään oli vuoden ensimmäinen Syyringin kilta-ilta. Matkasimme kuvien avulla Ranskaan tilkkutyönäyttelyyn. Halpa, mukava ja inspiroiva reissu. Paljon hienoja, uskomattoman upeita töitä, mutta mukana myös joitain, jotka eivät minulle avautuneet. Eivät sitten millään. Sepä tässä tilkkuilussa onkin hienoa, ettei mikään ole välttämättä oikein tai väärin. Voi tehdä niin tai näin ja kaikki on ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!