lauantai 9. maaliskuuta 2013

messuilta

 
Viime viikonloppuna pyörähdin Wanhan Sataman kädentaitomessuilla. Lauantaina siellä oli ollut aika ruuhkaisaa, mutta sunnuntaina oli oikein hyvin tilaa. Mitään erityistä uutuutta en huomannut, vaikka aika tarkaan kaikkea katselinkin. Minulle aina parasta antia on kankaat. Niinpä nytkin ilahdutin itseäni Tilkkutarhan ihanilla uutuuksilla ja Hämeen Tekstiilituonnin kankailla.
 
 
Vasemmalla puolella olevat kankaat ovat Tilkkutarhan uutuuksia, samoin ylärivin oikean laidan ruskea-beige-punainen.
 
 
Tässä yläpuolen kuvassa on samoja kankaita lisättynä muutamilla Tekstiilituonnin kankailla, kuten kirsikka-, tassu- ja koirauutiskankaat. Tämä kuva on otettu ulkona auringon valossa ja ylempi salamalla sisällä.
 
 
Tämä on ihan huippuhieno kangas! Itselleni ostin (juu, kyllä kankaatkin oli itselleni) lusikasta tehdyn sormuksen. Pidän näistä koruista, jotka on olleet aiemmin ihan jotain muuta. Nämä on minun mielestä muuntokoruja.
 
Huomenna tässä blogissa alkaa missikilpailu. Kilpailussa voit äänestää omaa suosikkiasi. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan joku tosi ihana palkinto!
 
 

7 kommenttia:

 1. Kivoja kankaita löysit. Lauantain ruuhkassa ei löytynyt mitään uutuuksia, etenkin kun olen printtien suhteen ostolakossa.

  VastaaPoista
 2. Kaikki kankaat näyttävät huippuhienoilta. Vaikka olenkin kankaanostolakossa, niin piti käydä kurkistamassa Tilkkutarhan ja vähän muidenkin uutta tarjontaa. Sormuksesi on upea.

  VastaaPoista
 3. Voi kun olisi jo huominen! Haluaisin nähdä, millaisen missikilpailun järjestät, ja millaisia upeita palkintoja on tarjolla. terv nimim "Kärsimätön"

  VastaaPoista
 4. Kauniita kankaita olet hankkinut. Noistahan tulee vaikka sun mitä. Missikisat...odottelen :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo sormus, olen itsekin niitä katsellut! Kankaista saa taas vaikka mitä ihanaa!

  VastaaPoista
 6. Odotan innolla missikisojasi. Kaikkea kivaa keksitkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!