sunnuntai 22. syyskuuta 2013

sitä samaa

Lähdin mukaan Marittan blogissa olevaan maalaismysteeriin. Silloin kauan sitten, kun OOK oli vireässä toiminnassa, olin mukana jossain mysteerissä, mutta se oli ihan erilainen. Siinä muut ehdotti, miten minun piti jatkaa aplikaatiotyötä. Kivaa senkin tekemine oli ja työ valmistui.  Tämä on nyt sitten ensimmäinen toisen antamien tarkkojen ohjeiden mukaan tehtävä mysteeri, jossa olen mukana. Ensimmäisten ohjeiden mukaiset neljä ruutublokkia valmistuivat jo jokin aika sitten ja seuraaviin neljään hirsimökkitekniikalla tehtäviin blokkeihin on jo suikaleet leikattuna.

Ensin ajattelin tehdä työn mustavalkoisena, sitten sinisenä ja lopulta päädyin kuitenkin tähän värimaailmaan. Perinteistä ja ei yhtään omintakeista.

Pienistä kankaanjämistä olen tuhrannut muutaman kukkaron.
Tässä alimmassa kukkarossa on oikein kaksi osastoa rahoille. 
Malli on nimeltään varakas


Tätä koiramaailman uutis-kangasta minulla on ihan reilusti eli se ei ole mitään jämävarastoa. Kultaisennoutajan kuvalla varustettu kukkaro lähti jo eilen uuteen kotiin.

Lähdin tänään ruskakuvauskävelylle, mutta hauskassa seurassa kuvaaminen unohtui. Värikkäiden vaahteroiden sijaan laitan eilisten syntymäpäivieni kukkaloistoa.


Värikästä viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon!
  Taas oot ommellut kivoja pussukoita, ylihieno toi varakas-kukkaro.
  Jännä nähdä mitä tuosta mysteeristä kehkeytyy.

  VastaaPoista
 2. Mysteerityö kuulostaa mysteeriseltä. En ole koskaan kokeillut enkä varmaan osaisikaan. Tsemppiä sulle! Mutta miten niin sitä samaa?

  VastaaPoista
 3. Kivan näköisiä pussukoita.

  VastaaPoista
 4. Pussukoissasi on ihanat kankaat!

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon näin jälkikäteen, upeat kukat olet saanut. Toi mysteeri kuullostaa kivalta, en ole koskaan kokeillut osallistua vaikka niitä on ollut tyrkyllä. Hohhoh kun olet ahkeroinut kukkaroita ja "varakas"-mallissa on ollut näpräämistä!!!!

  VastaaPoista
 6. Kivoja pussukoita ja kivalta näyttää myös tuo maalaismysteeri :-)

  VastaaPoista
 7. Mukavan näköinen maalaismysteeri! Kivat kukkarot!

  VastaaPoista
 8. Nyt kun kaikki muut ovat jo onnitellet sinua, niin tässä tulee vielä yhdet onnentoivotukset. Hyvät alkupalat maalaimysteerissä, kauniit värit. Kivan näköisiä kukkaroita.

  VastaaPoista
 9. Kiva aloituspalat mysteerissä. Ja niin eri väriset kuin omani. Kiva nähdä , millaisia kokonaisuuksia itsekukin mukaan lähtijä saa aikaiseksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!