sunnuntai 17. marraskuuta 2013

kuusikko

Viimeinen virallinen maalaismysteerin blokki on tehty! Kuusikkoni näyttää kuvassa hieman vinolta, muttta tämä myrsky ei ole niitä huojuttanut. Vika on ollut kuvaajassa.


Innostuksissani ompelin jo kaikki palikat toisiinsa ja vasta sen jälkeen muistin, että kuuset on kuvaamatta. Blokkien valmistumista juhlistin leipomalla muffinsseja. 


Jonkun lehden takakannessa oli resepti suklaa-appelsiini muffareihin. Suklaa ja appelsiini maistuu minun suussa erittäin hyvin, myös yhdessä. 

Pysykää pystyssä, vaikka tuuli saattaa tempoa kovaakin.

13 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä muffinseja, makuyhdistelmä varmasti hyvä:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit ovat puut, kivan vihreät. Samoja muffinssireseptej olen minäkin katsellut- kokeilu on jäänyt vielä toteuttamatta.

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että blokkisi ei mennyt mettään vaan onnistui raikkaan vihreänä.

  VastaaPoista
 4. Tänne asti tuoksuu, ihania muffinsseja kuusimetsän suojassa.

  VastaaPoista
 5. Molemmat näyttävät oikein onnistuneilta, vihreä kuusikko ja herkulliset leivonnaiset.

  VastaaPoista
 6. Sehän on hienoa, että ennätit ommella palat jo yhteenkin! Muffinssit näyttivät herkuilta. Ja koska mainitsit loistavan appelsiini-suklaayhdistelmän, varoitan sua appelsiini-suklaa-glögimausta. Minun suuhuni ei ainakaan sopinut. Mutta jos haluat maistaa, minulta liikenee melkein täysi pullo.

  VastaaPoista
 7. Kaunis kuusikko ja ihana näköiset leivonnaiset, nam!

  VastaaPoista
 8. Just hyviä muffineita, tai ainakin nimestä päätellen ne ois mun herrrkkua. Just tulin Anittan blogista ja siellä oli tiikerikakkua tehty. Pitääks nyt munkin tehdä joku kakku.

  VastaaPoista
 9. Komiasti kasvaa kuuset ja muffarit näyttää herkulliselta vaikka en tykkää suklaa-appelsiini yhdistelmästä, pelkkä ajatuskin Jaffakekseistä nostattaa mun niskakarvat pystyyn " not my cup of tea". Olisit hyvin voinut näyttää koko palikkaihanuuskin, eiks niin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä olisin voinut. Mutta olen tekemässä siihen vielä yhden ylimääräisen rivin, kun tarvitsen hieman isomman peiton.

   Poista
 10. Kuuset on kovin elinvoimaisen näköisiä eikä haittaa vaikka hieman vinoon kasvaneita, kauniita ovat. Herkullsen näköisiä leivonnaisia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!