maanantai 17. elokuuta 2015

onneksi tuli nimpparit!


Enpä tiedä, kuinka kauan olisi kestänyt tätä blogihiljaisuutta ilman nimipäiviä! 
Lauantaina oli Marjan päivät monien muiden nimpparisankareiden joukossa ja koska olen mukana Tilkkutien järkkäämässä nimipäiväkangas-jengissä, sain 6 jännittävää pikkupakettia. Avasin ne sunnuntaina, heti kun tultiin mökiltä kotiin. Istuuduin nojatuoliin ja otin silmät kiinni yhden paketin ja availin nautiskellen.


Ensimmäisessä paketissa oli kauniskuvioinen, roosapohjainen kangas ja vielä aivan ihanaa volkkarikangasta! Jossain, ehkä instagramissa, mainitsin kerran, että tuollainen olisi unelmieni auto! Nyt voin rakennella kankaasta vaikka kukkaron ja alkaa säästää siihen volkkarirahaa. Voi mennä kyllä koko elämä ilman sitä unelmien autoa, mutta onhan minulla sentään kangas!
Kiitos Hannele!



No entäpäs tämä! Sininen kirjava kangas oli Se kangas ja mari-kankaat bonuksia, kuin myös ihanat napit ja nauha. Kuoressa oli kuva tilkkupeitosta, joka koostui taloista! Minä pidän  taloista, kirkkaista kankaista ja mareista. Tunnustaudun myös nappihamsteriksi.


En tiedä, olenko mahdollisesti hokenut kuinka paljon pidän kirjoituskankaista. Nyt tämä tekstikangas tupsahti postiluukusta! Hauskassa kankaassa on kirjoitettuna kaunolla kukkien nimiä. Mukana oli myös vetoketju! Ehkä pussukkaa varten. Napit sopivat kankaaseen, joten saattaa syntyä sivutaskullinen pussukka, jonka taskunsuussa olisi nappi. Nauhan näen liittyvän kleinbussi-kankaaseen, sehän on kuin ajorata! Kiitos Soile!


Lisää kirjoitusta! Sininen kangas on ihana. Pidän palloista ja sinisestä väristä ja tässä yhdistyy molemmat. Kaunis vihreä on tekstausta ja sinisessä kaunoa. Lisää kirjoituskankaita, ihanaa! Puuhelmille on aina käyttöä ja kaunis nauha saa odottaa rauhassa sitä "täydellistä" paikkaansa. Paketista löytyi myös kirjanmerkkikalenteri ensi vuodelle. Sehän on ihan kohta. Kalenterissa on kuvia duplinilaisista ovista. Ihana. Lähettäjä tietää, että pidän kauniista ovista ja kuvaan niitä. Fillari-postimerkki sopii minulle, kun paljon liikun pyörällä. Kiitos Tilkkuilo!


Tämän paketin sisältö oli yhtä riemukas kuin lähettäjän blogi! Punaisen fatquarterin lisäksi vaikka millä mitalla ihania, monen kokoisia tilkkuja! En kyllä hallitse yhtä taidokasta värien ja kuvioiden yhdistelyä kuin lähettäjä, mutta täytyy yrittää. Huomaa hieno postimerkki. Kiitos Tilkunviilaaja!


Olen syntynyt syksyllä ja syysvärit ovat aina kiehtoneet. Tässä kankaassa on semmoista syksyn sadonkorjuun tunnelmaa! Kuten kortissakin. Mukana oli myös silkkinauhaa, jossa roikkuu lasihelmiä sekä todella kauniita nappeja. Kiitos Paula!



Tässä koko porukka yhteiskuvassa. Tuhannet kiitokset kaille, jokainen paketti oli yhtä mieluisa. Kauniita, huolella valittuja kankaita, ihania pikkuyllätyksiä ja kauniita kortteja. Kovasti tekisi mieli tarttua näihin kankaisiin heti, mutta ensin on pakko tehdä tyhmempiä juttuja, koska olen luvannut. Mekko siskolle ja sohvan päällystys ystävälle. Ei ole kirkkaita kankaita kummassakaan hommassa. Olen pahoillani, että kaikkien kohdalla en ole maininnut blogia, koska en sitä tiedä tai voi olla, ettei blogia ole. Jos on, niin ilmoittaudu, niin lisään linkin.

Tilkkupeitto Poppy`s laittoi minulle haasteen ja jossain kesähuumassa lupasin vastata kysymyksiin. Voit lukea rauhassa, en haasta ketään. Ja jos sinulle nyt pälkähtää päähän, että Marlenpa haastakin seuraavaksi, niin sanon, että ihan turha toivo. En ole haasteihminen alkuunkaan. Tässä nyt nämä ahdistusta tuottavat kysymykset ja vastaukset:

1. Teetkö mielummin käsitöitä kesällä vai talvella?
Molempina aikoina ja myös keväällä ja syksyllä.
2. Jos saat valita, niin onko ympäristösi mustavalkoinen vai värikäs?
Kyllä se olisi värikäs.
3. Silittäisitkö kissaa vai koiraa?
Päivittäin silittelen koiraa, mutta en pelkää kissojakaan.
4. Lautasellasi viihtyy parhaiten liha vai kala vaiko kasvis?
Ei siinä mikään viihdy, syön heti pois. Ensin kalan ja kasvikset. Jos liha on kanaa tai broiskua, se maistuu, mutta muiden kanssa hieman taistelen.
5. Kumpi on lähempänä sydäntäsi, ompelu vai neulominen?
Ehdottomasti ompelu.
6. Viihdytkö paremmin sisällä vai ulkona?
Olen aikalailla ulkona viihtyvää sorttia. Kävelen, haahuilen, juoksentelen, pyöräilen tai vaan istuskelen mielelläni ulkona.
7. Tyylisi on: pelkistetty vai runsas?
Mieluummin pelkistetty.
8. Herkkuhetkellä valitset suklaan vai salmiakin?
Salmiakkisuklaan! Tai suklaan, jossa on caramel ja seasalt.
9. Kun et tee käsitöitä, niin valitsetko kenties lukemisen vai elokuvan katselun?
Lukemisen.
10. Olet omimmillasi arjessa vai juhlassa?
Både o. Jos pakko valita, niin menisin kyllä mielummin juhliin kuin arkeen.

No niin, nyt se on tehty. Täytyy melkein mennä lepäämään tämän ponnistuksen jälkeen : )

15 kommenttia:

  1. Nyt riittää ompelijalle hommia. Mielenkiintoista nähdä mitä tuosta kaikesta valmistuu ja valmistuu varmasti ja jotain kivaa jos mennään perinteen mukaan:)

    VastaaPoista
  2. Sinullehan on koittanut etuaikaan joulu! Ihania paketteja. Inspiroiduin jo pelkkien kankaiden katselusta. Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
  3. Jotenkin tuo volkkarikangas yhdistyi sinuun välittömästi, vaikken unelmiasia muistanutkaan...Sinulla toimivat aivot nopeasti: jokaiselle paketille oli jo selvä "sotasuunnitelma" :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos hauskoista vastauksistasi! Nämä kangaspaketit varmasti lievittävät haasteesta aiheutuneen stressin.

    VastaaPoista
  5. Niin se vaan tuli Marjan-päiväkin vaikka syksyllä tuntui että siihen on ikuisuus. Onnittelut vielä! Mukavaa että sait fiilistellä avaamisten kanssa.

    VastaaPoista
  6. Niin ihania lahjoja! Onnea näin jälkijunassa <3 Ja tuo sea salt suklaa, sinä mokomakin kun tutustutit mut siihenkin ;)

    VastaaPoista
  7. Ihania juttuja olet saanut! Onko yksi kirje jäänyt saamatta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi kirje lähti matkaan myöhässä, kun mulla ei ole hommat muuton jälkeen vieläkään ihan hanskassa :-(

      Poista
    2. Sain viimeisen paketin perjantaina!

      Poista
    3. Pääasia, ettei se ole kadonnut postissa, sitäkin on nimittäin tapahtunut :D

      Poista
    4. Hyvä, että tuli perille, vaikkakin reilusti myöhässä. Pahoittelen tapahtunutta.

      Poista
  8. Hei ihania kankaita olet saanut! Varmasti kankaat lievittävät haastevastaamista, minulla vielä edessäpäin:)
    Kukkakirjotuskangas valikoitui juuri siksikin, että muistin sinun siitä blogissasi maininneen:)) Mukava nimpparipäivä!

    VastaaPoista
  9. Nyt vasta huomasin kirjoituksesi. Kyllä olikin hauska! Valitsin sulle melkein yksivärisen kankaan, koska tykkäät kuviollisista niin kuin minäkin ja tarviit varmasti välillä jonkun hillitymmänkin palan. Onneksi sai laittaa värikkäitä tilkkuja mukaan niin ei tullut liian pelkistetty paketti.

    VastaaPoista
  10. Anteeksi myöhäinen ilmoittautuminen! Luin kyllä postauksen, mutta en silloin päässyt kommentoimaan. Ihania kankaita sait, Tiinatein tempaus on ollut tosi kiva!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!