keskiviikko 18. huhtikuuta 2007

harmaata


Tänään on laitettu postiin maaliskuun Omituisten retrovaihtari. Ihan jo jännään, mitä posti minulle tuo. Ehkä vaikuttaa oudolta tuo otsikko "harmaata", mutta se ei tietenkään liity tähän retrovaihtariin, vaan pariin muuhun juttuun.


Tässä kuva toisesta harmaasta eli kassi. Kangas on mielestäni hienoa. Se on niitä Marimekkoja ja kassin mallikin on hieman sieltä suunnalta.


                   


Tästä alemmasta kuvasta näkyy, että vuorikin on laitettu sekä sisätasku. Kassin saa vetoketjulla suljettua ja eikös ole kivasti se vetskari tuolla alhaalla, eikä tavalliseen tapaan ylhäällä näkyvissä. Olen tosi ylpeä, että osasinkin laittaa sen vetskarin noin. Kauhea kehitysharppaus.


                 


Ja toinen harmaa juttu: Näin viime yönä semmoista unta, että menin veskiin ja katsoin itseäni peilistä ja kauhukseni huomasin, että hiukseni olivat juuresta kolmen sentin verran aivan harmaat! Ihmettelin, miten ne niin nopeasti on kasvaneet ja harmaana vielä. Yhden yön aikana! Että semmoista. Voisiko joku viisas tietää mitä tuo tarkoittaa? Ehkä jotain henkistä kehitystä? Arvokasta vanhenemista? Mielikuvituksen puutetta, sillä olisihan ne voineet olla vaikka retliinit eikä harmaat?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!