maanantai 16. huhtikuuta 2007

Tervehdin teitä uudella kevätrepulla


                              


Kas näin. Nyt on akut ladattu niin kameran kuin omatkin. Nukuin viimeyönä peräti 10 tuntia ja olo onkin ollut tosi tehokas koko päivän. Marimekon Kivi-kangas muotoutui sitten repuksi. Siinä on ulkopuolela tuommoinen taskuosiokin, jonne voi laittaa vaikka mitä. Reppu on 25 senttiä korkea, 21 leveä ja syvyyttä on 9 senttiä. Taskun vastaavat mitat ovat 18, 16,5 ja 3. Siitä tuli omasta mielestä hyvä ja edellinen pikkureppu olikin jo aika kamalassa kunnossa. Se lenti roskiin heti kun olin irroitanut siitä nuo olkainsoljet. Ompelin myös pikkuisia meikki- tai mitätahansalaukkuja samasta kankaasta. Itse olen tottunut käyttämään tuommosta pikkuista pussukkaa niin, että siellä on aina huulirasva ja -puna, kynsiviila, muutama yksittäispakattu käsipyyhe, buranaa yms. ja kun olen johonkin lähdössä, laitan tämän pussukan kulloinkin mukaani pääsevään laukkuun. Näin minulla on kaikki tarpeellinen aina mukana. Tytär tarvitsi pienen kolikkopussin vanhan kuluneen tilalle ja innoissani tein sitten neljä erilaista joista hän valitsi juuri sen, joka ei ole kuvassa :0), siinä oli painettu kissakuva toisella puolella ja toinen puoli oli turkoosiraidallinen.


           


            Muutama pari sukkiakin on valmiina. Jotenkin tuntuu, että niistä on tullut oikein pakkomielle. Aina on oltava yhdet puikoilla, niin nytkin.


                 


Laitetaan nyt vielä kuva niistä kestovaipoistakin. Huomatkaapa, että olen ommellut aika tavalla vapaamuotoisia sydämiä noihin tarroihin, niin kuin koristeeksi. En ihan kauhiasti tykkää ommella noita vaippoja, mutta tulihan niidenkin tekemistä nyt kokeiltua. Kävin vieraisilla MarLin sivuilla ja löysin sieltä kivan kahvipusseista tehdyn kopan. Kunhan saan kasaan tarvittavan määrän pusseja, aion kokeilla semmoisen tekemistä. Ehkä se ei ole vaikeaa tai hermoja raastavaa. Hieman epäilytää se punoksen tekeminen, jos en löydä jostain styroksia mihin saisi niitä suikaleita kiinnitettyä.


                    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!