tiistai 8. toukokuuta 2007

mökillä


Viikonloppu vierähti mökillä tuulisissa tunnelmissa. Ei paljoa puut vielä viheriöineet, mutta angervopensas oli jo saanut pienet lehdet.


                    


Angervo siis lymyilee puiden takana ja nämä kaverit ovat oikealla pitkä ja laiha Heikki sekä puiden välissä nököttävä Hollo. Saman nimiset tyypit on Hollolaan saavuttaessa, muistaakseni. Heikillä on vielä hiuksia jäljellä, mutta talvi on tehnyt Hollosta kaljun. Täytynee korjata asia joskus.


                      


Heikin päässä on semmoinen puinen kippo, johon voi laittaa pähkinöitä linnuille. Heikki, kuten muutkin pölkyt on merestä löytyneitä. Varmaan kuuluneet johonkin laituriin, joskus.


Löysin mökiltä vuoden 54 pornolehden! Oli aivan kesy verrattuna vaikkapa tämän päivän Hymyyn, joka ei sentään markkinoi itseään miestenlehtenä. Iso Kallessa oli mielenkiintoisia juttuja, kuten tarina siitä, miten suurella innolla kaikki tanssivat aivan huumaantuneina mamboa Yhdysvalloissa. Sitten oli juttu cancanin tanssijoista, liftauskertomus Suomesta Saksaan ilman passia ja paljon muuta. Mitään sellaista etteikö lapset voisi sitä lehteä lukea, ei ollut.


                    


Tämmöisiä kansikuvia on nykyään ihan perhelehdissäkin. Lehti oli aikanaan maksanut 90 markkaa. Niin, lämmitettiinhän siellä saaressa saunakin. Meillä on semmoinen yleinen sauna, jossa on erikseen naisten ja miesten vuorot. Koko saaressa ei ollut kuin kaksi naista ja vain minä kävin saunassa. Uimaan en päässyt, kun laituri ei ole vielä meressä. Ehkä sitä ei laitetakaan, vaan hankitaan uusi. Ja kuka tietää koska. Minusta on ihana mennä saunasta mereen, vaikka vesi onkin jääkylmää. Siitä tulee semmoinen kevyt fiilis sen jälkeen. Saunaranta on niin kivinen ja louhikkoinen ettei siitä oikein pääse kävellen veteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!