tiistai 22. toukokuuta 2007

viikonlopun vietosta


 Taas vierähti viikonloppu mökkeillessä. Nyt oli jo osa tulppaaneista auennut. Ne on kivoja tyyppejä, kun auringossa aukeilevat ja illan tullen sulkeutuvat. Kurkistin oikein sinne sisällekin ja nappasin kuvan. 


                     Kävin heittämässä talviturkin, vaikka hankalaa se oli ilman laituria. Siitä ei nyt sitten mitään kuvaa ole, mutta keto-orvokkeja oli niin valtavasti, että niitä piti kuvata, joten olkaa hyvä:


             


Käsitöitä ei tullut mökillä tehtyä, kun virkkuut unohtui kotiin. Sen sijaan raivattiin pari päivää kuolleita vattu- ym pusikoita. En ole mikään hortonoomi, mutta ainakin on paremman näköistä, kun ei ole semmoisia pystyssä törröttäviä ruskeita keppejä joka puolella. Jalat on naarmuilla, mutta ei haittaa. Oli meinaan shortsipäivät! 


Saarta kierrellessä löysin tämmöisen söpön penkin. Ei ole siinä tainnut pahemmin istuskelijoita ollut. Minusta se on kaunis, omalla tavallaan.


               


Luin kerran jostain jonkinlaista ohjeistusta, miten saisi esim kiven sammaloitumaan. Harmi vaan, en muista mitä ihmettä siihen kivelle piti laittaa, ehkä jotain nestettä. Ehkä ei.


Torstaina olin siellä koiranpennun hakumatkalla. Varsin söpö pentu, cotton toulear, tai sinne päin. Siitä tulee isonakin pieni. 


                   


 Tässä kasvattaja pesee Taavin ennen luovutusta. Rauhallisesti hän otti ekan pesukerran. Paluumatkalla se ryökäle oksensi minun puhtaille farkuille, kuten pennuilla tuntuu olevan tapana ekalla autoajelulla tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!