torstai 17. toukokuuta 2007

Hennille sukkia


Eilen sain aikaiseksi kaksi paria sukkia! No joo, on ne aika pieniä, mutta söpöjä. Tein ne mökkinaapureiden Henni-vauvalle, jotta vanhemmat voivat tuoda Hennin saareen varpaat lämpöisinä.


            


Sukat on eri kokoisia, kun en oikein tiedä neidin jalan mittaa, mutta jos on kovin kylmää, niin voi laittaa molemmat sukat päällekkäin.


Laitanpa kuvan yhdestä meikkilaukusta ja muutamista kolikkopusseista. Tyttö lähti Barcelonaan ja otti mukaansa muutaman pussin, jotka kuvasta puuttuvat. Kyllä niille käyttöä on, vaikka joku saattaa ihmetellä mihin minä noita pusseja niin paljon tarvitsen. Ja tuommoisia pieniä juttuja on niin kiva tehdä.


            


Ukot, siis kaksi- ja nelijalkainen ovat mökillä, mutta minä jäin kotiin. Huomenna lähden jonnekin Salon suunnalle hakemaan koiranpentua. En itselleni, vaan avustajaksi. Eihän pikkuista pentua voi yksinään pistää takapenkille istumaan. Kyllä hänellä täytyy olla avustaja, jotta osaa olla autossa oikein. Minä menen mökille sitten huomisen penturetken jälkeen.


Käväisin tuolla "köyhien stokkalla" eli Helsingin Metalli ja Rauta Oy:ssä. Hieman ostin tilkkutyökankaita ja sitten tein löydön! Parikymmentä rullaa ompelulankaa neljällä eurolla! Pakkohan semmoinen pussi oli ostaa. Nyt kun olen innostunut noihin tilkkutöihin joita sitten konetikkaan suit-sait tavallisella langalla, on syytä omistaa paljon erivärisiä rullia. Olis niin paljon tekemistä, mutta harmittaa kun aina tulee yö, siis vähän väliä, ja täytyy nukkua. Mökille taidan ottaa lankoja ja virkkuukoukun, ehkä saan muutaman palasen siihen vapaavirkkaustyöhön. Tosin minulla ei ole harmainta aavistusta mikä siitä tulee. Tuskin niin isoa, että voisi sen alla lämmitellä, ehkä semmoinen shaalin korvike viileitä kesäiltoja varten. Tiedä häntä, kunhan kuvittelen vaan. Ehkä nuken peitto, mutta kenelle? No nyt tulikin mieleen semmoinen jonkun viisaan ihmisen lausahdus, että "ei se päämäärä ole tärkeintä, vaan itse matka" tai jotain sen suuntaista. Ja sitä voi soveltaa aika moniin minun aloittamiin töihin, etenkin tähän virkkaukseen. Eli ei se valmis työ ole tärkein, vaan se tekeminen! Näin se on ja se onkin hyvä ja viisas ajatus. Kas kummaa, tähän aikaan alkaa syntyä ajatuksia, taidanpa kirjoittaa oikein kirjan! Ja pah! Lopetus nyyt, paitsi ensin heitetään kuva niistä lankarullista. Heleätä Helatorstaita kaikille muille ja sinulle tietenkin!


          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!