maanantai 25. helmikuuta 2008

raitaa


Innostuin ehkä liiankin nopeasti taiteilemaan niistä kirppikseltä ostamistani raitatilkuista peitettä. Eihän niistä ja jo aiemmin löytämistämi palasista kovin suurta peittoa saanut. En kuitenkaan malttanut odotella, josko vastaan tulisi lisää samanoloisia kankaita, vaan aloin kokoamaan palasia yhteen. Nyt on tikkaukset osin tekemättä. Tikkaan käsin ja melko tiheään, joten hidasta puuhaa on. Sormet on ihan kipeät, täynnä pieniä neulanreikiä, kun en osaa käyttää sormustinta.


                     


Tästä tulee ihan selvästi retro-vauvan peitto. Tai ainakin kooltaan vauvan peitto, vaikka vauvoja ei lähipiirissä olekaan eikä luultavasti edes tulossa.


Talvilomaviikko oli oikein mukava. Kaksi täysin vapaata viikonloppua! Liehuin kuin pyykki kevättuulessa, kun ei tarvinnut töitä edes ajatella. Kävin lauantaina Valtterin kirppiksellä tarkoituksena hankkia raidallisia miesten paitoja. Suunnitelmissa on tehdä jonkinmoinen torkkupeite tai mikä vaan. Olen lueskellut Fassetin tilkkutyökirjoja ja sieltä löysin peitteen, joka on tehty raidallisista paitakankaista. Sainkin melkomoisen saaliin, eikä paitojen hinnat päätä huimanneet. Kyllä jotkut myyjät pyysivät 10 euroa paidasta, mutta ne paidat sai jäädä suosiolla rekkeihin keikkumaan.


                   


Tänään pesin paidat ja on mukana yksi mekkokin (Laura Ashleyn) sekä puuvillaiset raitahousut. Tuo mekko on todella suloista kangasta. Sen rintamuksessa ja helmassa on jotain sotkua, joka ei pesussa lähtenyt, muuta hyvää kangasta ihan riittävästi hintaansa nähden. Naapurit varmaan ihmetteli, kun ripustelin toistakymmentä raitapaitaa pihalle kuivumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!