tiistai 27. toukokuuta 2008

2 X kassi


Tein joku aika sitten Ekokassin. Kotiliedessä oli Suunnittele ekokassi-juttu ja tytär sen luettuaan innosti minut suunnittelupuuhiin. Materiaalit piti olla jotain vanhaa ja minä käytin päälliseen vanhan, hieman läikkiintyneen pöytäliinan ja vuoriksi itse värjättyä ja painettua lakanakangasta. Vetoketjut olen ostanut jostain kirppikseltä ja napit vanhaa varastoa.


                   


Kassi näyttää ihan viattomalta, tavalliselta kangaskassilta. Usein kaupan kassajonossa huomaan, etteivät ne kärryyn kerätyt ostokset millään mahdu tuohon kassiin. Ei hätää! Kassin vuori on napeilla kiinnitetty ja jonottaessa avaan napit näppärästi ja käännän vuorikassin oikein päin ja siinä sitä sitten onkin kaksi kassia käytettävissä!


          


Vuoriosassa on vetoketjullinen tasku, jotta tavarat eivät kassia käännettäessä lentele kaupan lattialle.


         


Myös päällyskassissa on sisäpuolella vetoketjullinen tasku avoimen ulkotaskun lisäksi. Olen taskuihmisiä, kuten voi huomata. Vuorikassin sangat taittuvat kivasti vuorin ja päällisen väliin.


          


Kuvassa näkyykin hyvin muutama nappi, joilla vuori ja päällinen pysyvät yhdessä. Kaiken kaikkiaan nappeja on tasaisin välein 8 kpl ja kaikki erilaisia. Voisihan nappien sijasta käyttää avovetoketjua. Laitoin vielä kärrypoletille oman paikan, jotta se pysyy tallessa. Olen ottanut nämä kuvat sillä entisellä kameralla, joten ne on aika surkeita. En vaan jaksanut kuvata niitä uusiksi. Mutta täällä kävijäthän ovat tottuneet katselemaan hieman sottaisia kuvia.


       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!