perjantai 29. toukokuuta 2009

juhlien alla


Huomenna on juhlia monella, joko omien juhlia kotona tai vieraaksi juhliin kutsuttuna. Meillä on tuo jälkimmäinen. Menemme erään mökkinaapurin tyttären yo-juhliin. Ihanaa, kun on luvattu kaunista säätä! Jo tänä ilta Ukon kanssa kävellessä monen omakotitalon pihalle pystyteltiin katoksia. Mikä sen mukavampaa kuin viettää juhlat ulkosalla auringon paisteessa.


Toivottu lahja on hankittu. Tein kortin, niihin kun nyt olen innostunut.Ei yo-lakkia kortissa, mutta takapuolelle aion jonkun aiheeseen liittyvän runonpätkän tai mietelmän rustata. Ihan mahdoton himo tuli kortin jälkeen tehdä myös kassi, missä lahja viedään. Pellavaa löytyi varastoista ja kortista sain ideaa koristeluun. Sangat taas lenksukiinnityksellä. En kyllä tiedä neitosen lempiväriä, mutta itse ainakin pidän tuosta väristä.Kassissa on puuvillavuori johon ompelin vetoketjutaskun. Koristukset ovat vain toisella puolella.


Näiden ihanasti kukkivien omenapuiden kera tahdon onnitella kaikkia yo- ja valmistumisjuhlia viettäviä, sekä heidän läheisiään!
Ja Ukkokin haluaa antaa kukkia ihan kaikille, vaikka ei olisi ikinä valmistunut (mitään)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!