maanantai 27. syyskuuta 2010

ilmojen kylmeneminen...


ei haittaa, kun on kunnon villasukat. Voin pitää huoletta vielä polvihousuja, koska nämä sukat ylttää polviin asti. Malli on Saltkråkan ja lankana 7 veljestä.



Täytyy hehkuttaa ihan maailman parhaita kenkiä. Näillä Avi-motionin kengillä olen nyt tassutellut kaikki Ukon kanssa tekemät lenkit parin kuukauden ajan, enkä oikein muita kenkiä haluaisi käyttääkään.



Tuo pohjan muotoilu tekee kävelystä tehokasta. Kantapäällä astutaan ja siitä rullataan varpaita kohti, helppoa ja tehokasta. Pienikin lenkki tuntuu pohkeissa reisissä ja pakaroissa. Etenkin ylämäkien kapuaminen on tosi tehokasta treenausta. Ryhtikin kohenee itsestään ja vatsalihakset tekevät työtä ihan itsestään. Jos harrastaa sauvakävelyä, nämä sopivat siihenkin loistavasti.


Viime viikon olinkin sairaslomalla. Sain, kuten monet muutkin, ihan törkeän flunssan. Nyt on jäljellä hieman yskää, mutta muutoin olo tuntuu jo ihan normaalilta. Pienen kukkaron ompelin, kun tuntui, että on päästävä hieman koneella surruttelemaan. Kooltaan 8 x 11,5 cm.



Tikkasin pinkkeihin ja kirkkaanvihreisiin raitoihin suorahkoa ommelta ja nuo harmaanvihreät jätin tikkaamatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!