tiistai 5. toukokuuta 2015

makeaa elämää!

Tuhannet kiitokset teille kaikille ihanille ystäville, jotkat eilen maistelitte ja katselitte kanssani namuja näyttelyni avajaisissa! Ollen todella iloinen, että niin moni tuli paikalle. Ja kiitokset kukista, hedelmistä, korteista, karkkipusseista, konvehtirasioista, karkkipapereista, tarkoin valikoiduista karkeista Fazerin myymälästä ja positiivisista sanoista. Olin tehnyt avajaisvieraita varten karkkipapereista pieniä kirjanmerkkejä, kirjastossa kun oltiin, ja ne riittivät nipin napin.
Työthän ovat esillä toukokuun 28 päivään asti.

Fazerin lahjoittamasta 3 kilon Da Capo laatikosta jäi vielä kotona mussutettavaa. Paperit pyysin laittamaan erityiseen karkkipaperiroskikseen, tietenkin. .


Ihan varmasti saan muutaman Da Capo laukun noista tyhjistä karkkipapereista! Tämä ja muutamat muut laukut ovat esillä kirjastossa.


Myös ideoita iltalaukuksi voi napata. Laukussa on keskellä vetoketjullinen tasku, jossa rahat ja kortit pysyvät tallessa. Läpän kiinnityksestä huolehtii magneettilukko. Tämän iltalaukun paperit sain serkultani. Ennen silitysrautaa pienet sydämet olivat hopean hohtoisia, mutta muuttuivat lämmössä valkoisiksi. Siitä huolimatta laukusta tuli oikein tyylikäs!
Lisää kuvia laitan joskus näyttelyn jälkeen, ehkä kesäkuussa.

29 kommenttia:

 1. Onnea Onnea! Tunsitko, olin hengessä mukana :)
  Jestas miten upea dacapolaukku ja suloinen iltalaukku! Kyllä riittää väelle ihmettelemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä sen huomasin, etttä olit paikalla ; )

   Poista
 2. Dacapolaukku tekee sanattomaksi. Täytyy lähipäivinä suunnata Pukinmäkeen. Onnea näyttelylle, vaikken avajaisiin ennättänytkään.

  VastaaPoista
 3. Upeaa, että sinulla on oma näyttely! Olin pahoillani, etten päässyt avajaisiin, mutta toisaalta kirjanmerkit riittivät paremmin, kun en ollut siellä rohmuamassa. Luen niin paljon, että kuitenkin olisin halunnut useamman kirjanmerkin. Hieno kassi!

  VastaaPoista
 4. Harmi etten päässyt avajaisiisi. Onneksi näyttelysi on pitkään auki, jotta vähän hitaammatkin ehtivät mukaan. Upeita karkkitöitä.

  VastaaPoista
 5. Upeita karkkitöitä! Kyllä sitä ihan mielellään mussuttaa namusia jos siitä kaupanpäällisiksi saapi noin kauniita ompelumateriaaleja :)

  VastaaPoista
 6. Minulta on päässyt lipsahtamaan ohi postauksesi näyttelystäsi - olisin voinut eilisen sohvalla makoiluin sijaan makeilla näyttelyssäsi... ;) Hienoja töitä, täytyy pitää mielessä, kun liikun Helsinkiin päin, vierailu vanhan tätini luona Pukinmäessä voisi yhdistyä samaan matkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota vanha tätisi mukaan näyttelyyn. Jos ei työt kiinnosta, voi katsella kirjoja ja lehtiä.

   Poista
 7. Onnittelut omasta näyttelystä, upeaa ja harmi, kun matka on niin pitkä eikä ole nyt tuloa sinne pääkaupunkialueelle, kävisin niin mielelläni katsomassa, dacapolaukku ja iltalaukku ovat niin herkullisen näköisiä, että niitä haluaisi nähdä lisää!

  VastaaPoista
 8. Da Capo laukku on aivan huikea!

  VastaaPoista
 9. Ihana dagapo laukku. Onnea näyttelyyn :D

  VastaaPoista
 10. Hitsi ku en päässyt eilen mutta varmasti käyn katsomassa. Kaunis DaCapolaukku.Hienoa, että Fazerkin huomioi Sinut.

  VastaaPoista
 11. Jos asuisin lähempänä, olisin tullut ilman muuta näyttelysi avajaisiin! Onnea kovasti! Upeat työsi ovat näyttelyn ansainneet! Ja tuo laukku on ihan superhieno!

  VastaaPoista
 12. Jos asuisin lähempänä, olisin tullut ilman muuta näyttelysi avajaisiin! Onnea kovasti! Upeat työsi ovat näyttelyn ansainneet! Ja tuo laukku on ihan superhieno!

  VastaaPoista
 13. Avajaisiin en päässyt mutta poikkean varmasti kurkkaamassa! Olkalaukku on tosiaan makee!

  VastaaPoista
 14. Onnea näyttelyyn! Harmi etten muistanut avajaisia :\ No, pääsenhän myöhemminkin.

  VastaaPoista
 15. Onnea näyttelyllesi! Noissa makoisissa avajaisissa olisin halunnut olla mukana. Da-Capo- ja iltalaukku tosi herkkuja.

  VastaaPoista
 16. Kyllä on hienoa että saat esille näitä hienoja töitä.
  Kädenjälki on niin upeata jota kelpaa esitellä.
  Peukkua vaan !

  VastaaPoista
 17. Voi, kun olisin lähempänä, niin mielelläni vierailisin näyttelyssäsi. Da-capo -laukku - hieno!

  VastaaPoista
 18. Joku Fazerilla taitaa haaveilla samanlaisesta laukusta kuin näyttelyssäsi. On kyllä upea tapaus. Muut tulen paikanpäälle tiirailemaan jahka kerkiän.

  VastaaPoista
 19. Hengessä mukana! Odotan innolla virtuaalikierrosta tänne blogiisi, jotta vähän kauempanakin olevat tatojasi ihailevat tilkkuilijat pääsevät näkemään näyttelyn kuvina. Voin vaikka syödä juuri Dacapoa kuvia katsellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivallinen ajatus! Siinä pääsee autenttiseen tunnelmaan, kun mutustelee Da Capoja.

   Poista
 20. Johan on hieno kassi... Montakohan Dacapo laatikkoa joudun syömään?On lempisuklaitani, eikä muut niitä syö!!! Lomalla törmään toivottavasti karkkikauppaan mistä vois löytyä nättejä papereita;) Äitini toi jäätelöpapereita ja lapsenlapsi nauroi, että mummo on roskankeräilijä... Pienempi lapsi oli löytänyt karkkipäivän säästetyt roskat ja nappasi nyrkkiin ja vei roskiin... onneksi vävyni pelasti ne....
  Onnea näyttelyllesi, hieno juttu!

  VastaaPoista
 21. Nää on niin SYÖTÄVÄN ihania!

  VastaaPoista
 22. Oi Oi Oi ja ihanaa, onnea! Otan näyttelysi retkikohteeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmoittele, kun olet retkelläsi, voin tulla moikkaamaan kun ihan lähellä asun.

   Poista
 23. Voi harmi, eipä sattunut etelän reissuni ajankohta yhteen näyttelysi kanssa. Toivottavasti esittelet töitäsi täällä virtuaalimaailmassa, jolloin sen voi aina aloittaa alusta. Lempi suklaani nimikko kassi on upea.

  marjoriitta

  VastaaPoista
 24. Onnea sylin täydeltä Marle!! Ihanat laukut varsinkin tuo suklaa laukku!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!