maanantai 20. marraskuuta 2006

Urheilusunnuntai


Puolen päivän aikaan alkoi Kisksellä naisten ykkösdivarin peli Topo - Espoon akatemia. Matsi oli tosi jännä ja tasainen, joten oli oikein hyvä, että olin toimitsijapöydässä. Siinä joutuu keskittymmään omaan tekemiseen, että ei jää aikaa pelin jännäämiseen. Topo voitti pisteellä, mikä oli tosi hienoa.


Iltapäivällä olikin vuorossa MM-mitalikahvit. Naapurin tyttö pelaa salibandyä ja oli Saksassa pelatuissa alle 19-vuotiaiden MM-kisoissa maalivahtina. Suomi-tytöt saivat hopeaa! Upea suoritus. Ei tekisi mieli mainita, että kullan nappasi Ruotsi, mutta sanoinpa sen nyt kuitenkin.


Illalla oli oma naisten nelosdivarin peli. Meitä oli aika vähän paikalla ja peliaikaa tuli sen taikia reilusti. Itse tykkäänkin olla kentällä pidempiä kuin muutaman minuutin jaksoja, koska jaksan juosta. Ja ehkä saan juonesta kiinni pienellä viiveellä ; )  Hävisimme nuorille yliopiston naisille, mutta pelistä jäi silti hyvä fiilis. Tosin yhdeltä pelaajistamme rusahti kädessä siihen malliin, että lähti tohtoria tapaamaan kesken pelin.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!