lauantai 25. marraskuuta 2006

Pihatalkoot


Iloinen päivä, kun ei edes satanut! Pihatalkoissa kärräsin mielettömän painavia ja märkiä lehtiä roskalavalle. Ehdin mukaan hieman myöhässä, koska nukun aina niin pitkään! Ukko tulee yleensä puoli kymmenen aikaan herättämään sukka suussa, ellen ole siihen mennessä vielä herännyt. Niin kävi tänäänkin. Mies oli keittänyt kahvit ja ne juotuani lähdin viemään Ukkoa aamulenkille. Teimme vain pienen reissun, koska Ukko jäi myös talkoisiin. Hääri mukana keppejä kannellen ja sai sitten makkaraa palkaksi. Pienen palan, mutta aika monelta.


Laitoin ruoaksi currykanaa ja basmatian riisiä. Rakastan currytahnoja ja garam masalaa! Leivoin kauden ensimmäiset joulutortutkin. Tytär kävi myös syömässä. Haki samalla pyykit ja ison pupun, joka oli eilen pesussa. Kun olin pesutuvassa sitä pupua pesemässä, tuli siellä käymään yksi nuori mies. Hän oli säikähtänyt, että vatvonko minä meidän koiraa siellä pesupaljussa. No, en sentään. Kuvassa pupu kuivattelee saunassa.



Nyt on saunottu ja kahvit juotu, vielä pieni lenkki Ukon kanssa ja sitten voi heittäytyä käsitöiden pariin. Olen tosin pitkin päivää virkkaillut, mutta se on ollut sellaista "väliaikahommaa", kun vaikka odottaa, että tortut paistuu tai jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!