perjantai 25. huhtikuuta 2008

Iloisena ilmoittelen, että


 olen vihdoinkin saanut koottua tilkkutyökurssin blokit yhdeksi kokonaisuudeksi ja nyt työ on ihan valmis. Tikkaukset huristelin koneella ja ne ei tosiaankaan onnistuneet hyvin. Käsintikkauksessa olen paljon parempi! Tai sitten koneeni on tosi mätä, eikä osaa tehdä hienoa, rauhallista tikkiä, vaan menee ihan liian lujaa. Ja sitten jälki on sen näköistä. No siitä viis. Työ on kooltaan 84 x 104. Kuvausta varten virittelin sen seinälle varsin omintakeisin keinoin. Onneksi viritelmät eivät näy kuvassa!


                               


Olisi kannattanut ennen reunuksien kokoamista ja ompelua ottaa valokuva työstä, niin olisin saattanut huomata kuinka hyvin nuo blokit, joissa on tuota vaaleanvihreää, tulevat esiin. Silloin olisin voinut hieman järkkäillä niitä eri tavoin. Mutta nyt ne on noin ja sillä siisti.


           


Oikeasti tämä työ rötköttää olohuoneessa tuolilla. En oikein tiedä vielä mitä sillä teen. Aika tavaran nauttii, sanoi mummo aikanaan.


           


Tässä sitten viiden minuutin työ. Mies antoi kauluspaidan, jota ei enää käytä ja surautin nopiaan saumurilla tyynynpäällisen. Siis siinä ei tosiaan mennyt kuin korkeintaan viisi minsaa! Rintataskukin sai jäädä paikalleen, sinne voi laittaa jotain, vaikka voileivän.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!