maanantai 23. helmikuuta 2009

viikonlopun retki


Viikonloppuna kävimme mökillä. Lauantaina mentiin jäätä pitkin ja sunnuntaina navakan myötätuulen avustuksella tulimme takaisin Stansvikin rantaan. Jäällä ei juuri ollut lunta ja matkanteko oli vaivalloista. Ukkokin liukasteli, kun ei malttanut kulkea rauhallisesti. Saaressa oli muitakin yöpyjiä ja sunnuntaina tuli useita päiväkävijöitä. Oikein mainiosti siellä tarkeni, vaikka mennessä mökin lämpötila oli viiden asteen verran miinuksen puolella. Puita kamiinaan ja pikkuhiljaa lämpö nousi. Muutamat naapurit olivat pitkin talvea kaataneet ja pilkkoneetkin puita aikamoisen määrän. Niitä sitten pinottiin ja nuori naapurin mies kavereineen vei kelkalla puita muillekin.



Oli siellä muutkin tehnyt puuhommia kuin ihmiset. Olin ihan raivona, kun huomasin, että myyrät ja jänikset olivat nakerrelleet ruusut, angervopensaat ja syreenit.



Saa nähdä, kukkiiko tämä syreeni ensi kesänä.


Ennen vuodenvaihdetta liityin Finn Quilt Tilkkuyhdistykseen ja tänään tuli ensimmäinen lehti!



Joulukuussa kävin tyttären kanssa Tallinnassa. Yleensä ostan sieltä virolaisia lehtiä, mutta nyt ostinkin pari vironkielistä kirjaa. Olen niitä lueskellut, sanakirjankin hankin. Samat kirjat olisi tietenkin voinut hankkia englanninkielisinä, mutta minusta on kiva "lukea" näitä viroksi. 


 



Etenkin tuossa käsiraamatus on paljon ihania koristelujuttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!