lauantai 14. helmikuuta 2009

Hyvää Ystävänpäivää!


Tänään meillä on pienen naisporukan kanssa tapaaminen  yhden ystävän kotona. Samalalla vietämme nyyttärihengessä ystävänpäivää ja pikkutytön 2-vuotissynttäreitä, hieman jälkikäteen. Pikkuneidille tein lahjaksi nallen. Kaavoina käytin osin Tilda-nallen kaavoja sovellettuna omiin mieltymyksiin. Eli lyhyemmät kädet ja jalat, hieman muokattu pää, silmät ja suu omaa mielikuvitusta eikä mitään aplikoituja sydämiä.Tuli hieman retrohenkinen, kun tein nallen froteesta. Täytteenä on villaa, joten tyyppi on aika topakkaa tekoa. Pituutta noin 33 cm.Kasvojen tekeminen on kivaa. Yritän kovasti saada jonkun persoonallisen ilmeen aikaiseksi. Silmät, suu ja kuono ovat puuvillalangalla merkkailtu. Ehkä hieman saajansa näköinen.Tyttönalle tarvitsee ehdottomasti mekon. Hienoilla neideillä usein vilahtaa pitsiä ja niin tälläkin. Mekko kiinitetään takaa kahdella napilla.Ulkoillessa nalle-neiti voi vetäistä villakangastakin yllensä.


Naisille tein pieniksi ystävänpäivälahjoiksi näppipyyhkeet.Hieman ovat erikokoisia, kun kankaita sattui olemaan tuommoisia paloja.Sydämet helmassa tekee niistä selvästi ystävänpäivälahjoja.


Tänä vuonna en lähettänyt yhtään ystävänpäiväkorttia, vaikka ostin muutamia Virpi Pekkalan ja Minna Immosen kortteja, Yhtään en edes tehnyt itse.


Hyvää Ystävänpäivää sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!