lauantai 28. helmikuuta 2009

OOK:n kuukauden tekele


Huikean loppukirin ansiosta sain tammi-helmikuun tekeleen aivan valmiiksi ennen maaliskuuta!Tänään töiden jälkeen tikkasin taustan koneella vapaatikkauksella ja ompelin kehykset. Laitan oikein lähikuvia tarkempaa katselua varten.Tässä harvinaiset ruskovarpuset syövät heinistä varisseita siemeniä.Linnuille oli ehdotettu eväiksi matosia, mutta en ole oikein matoihmisiä, tein mieluummin toukan. Se on afrikkalainen sinisilmäryömijä.Auringonkukkia ja (suur)sinisiipi.Päivänkakkara, kissankello, sitruunaperhonen, sinisiipi ja ruusuperhonen. Työstä tuli hieno, eikö vaan? Tämä oli ihan ensimmäinen kerta, kun olin mukana tälläisessä vinkkityössä. Ehdotusten saaminen oli hauskaa. Itse en olisi varmaankaan keksinyt laittaa sen enempää perhosia kuin mansikoitakaan. Täytyy sanoa, että ryhmässä on voimaa!


Ensimmäisenähän laitoin alkuvinkiksi tuon vasemman alakulman lehdet. Ajattelin, että saan vinkkejä tehdä kaloja ja muita vesikasveja ja työstä tulisi akvaario. No ei tullut, vaan minun vesikasvi muuttui maissiksi ja työ lähti kulkemaan ihan eri polkuja mitä olin aavistellut. Hyvä niin.


Tahdon kiittää Famua, Tiiaa, Sipiä, Maijaa, Eijaa, Näpertelijää, Nelmiä, Willistä, Marlia, Matleenaa, Katjaa ja Maaritia vinkeistä, vaikka kaikkia en toteuttanutkaan. Ja kiitokset teille kaikille, jotka kommentoitte työtä eri vaiheissa ja tietenkin Sandylle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!