sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Kiitos Tampere!


Tampereen messumatka oli erityisen mukava! En ole koskaan aiemmin osallistunut tällaisiin päiväretkiin. Hyvinkään Liikenteen bussi lähti Kiasman edestä 8:30 täynnä naisia. Kuskin ja "matkaoppaan" lisäksi yksi mies oli lähtenyt matkaaan. Opas nauratti meitä hauskoilla vitseillä aina silloin tällöin ja kertoili paikoista joiden ohi ajeltiin. Viereeni sattui istumaan oikein hyvä tyyppi, Sinikka,  ja meillä oli todella hauskaa. Juttu luisti ja molempien sukankutimetkin edistyi. Perillä oltiin jo ennen yhtätoista, joten hieman odoteltiin messujen avutumista. Vieruskaverin kanssa lähdimme eri teille. Bussi lähti takaisin klo 16 ja kaikki olisi pitänyt nähdä siihen mennessä. Messut oli tosi isot, paljon valmiita ihania tavaroita ja tarvikkeita. Tapasin siellä Marlin ja sovimme kahville menosta. Mukaan tulivat myös muutama Marlin mukava tuttava tuosta naapurikaupungista. Oli mielenkiintoista ja hauskaa tavata blogituttuja livenä. Sain Marlilta hänen tekemän kauniin lasikorun.



Lasia on todella vaikea kuvata ja tämä kuva onkin ihan surkea. Keskusta on oikeasti oranssi ja joka tapauksessa se on hieno. Koska olimme Marlin kanssa etukäteen sovittu tapaamiseta, niin minä vein hänelle pienen tuliaisen. Marli jossain postauksessaan kaipaili värikkäitä pulloja lasitöihinsä. Koska minulla ei sellaisia ollut, tein hänelle kortin. Kortti sopi siinä mielessä hyvin, koska hän on minuun tuon kortti-innostuksen tartuttanut. Vein tuon vasemmanpuoleisen kortin.



Paluumatkalla Sinikalla ja minulla oli keskenään tell and show-tuokio.



Ostin pari kerää ihanaa Panda-lankaa tarkoituksena tehdä ainakin toisesta kerästä "massitossut". Oikealla olevat 5 puuvillalankarullaa maksoi vain 2 €! Hävyttömän halpoja. Lankavarastoja täydensin muutamilla kirjonta- ja tikkauslangalla. Nahkanarut oli jotenkin niin houkuttelevia. Kauniin värisiä ja hyvän tuntuisia käteen. Tuleva käyttö hieman epäselvää. PeeKaasta kolmea väriä pikkuruutuisia kankaita. Niitähän tarvitaan aina, luulisin. Salka Sandellin painamat ovi ja ikkuna. Ne vaan on niin ihania! Ja Salka on älyttömän hauska tyyppi, vaikka en häntä muutoin tunnekaan, messuilla ja vastaavissa tapahtumissa ainoastaan olen tavannut. No kyllä näillekin jotain käyttöä löytyy, ehkä johonkin kassiin tai... Ikkunan yläpuolellaon pari ruskeaa lehtinappia ja niiden vieressä suloinen koiranappi. Näitä ilman tuskin kukaan pärjää. Ja kaikkien näiden alla oleva tiilenpunainen on aivan ihana. Siitä en ottanut kuvaa, mutta se on semmoinen villakangastunika. Ihanan lämmin ja mukavan rento (just like me) farkkujen kanssa tai saa siitä ihan juhlavankin muilla pukineilla. Nyt huomaan, että kuvasta puuttuu nauhat kokonaan. No niitä ostin kolmea sorttia. Tuikitarpeellisia.


Yritin tuossa perustella lähinnä itselleni jokaisen ostoksen tarpeellisuuden. Ja hyvinhän se sujui, olen oikein tyytyväinen itseeni ja ostoksiini, en mitenkään revennyt hullutuksia soppaamaan. Ja koko reissu oli hvyä, kiva ja onnistunut. Kiitos teille kaikille uusille ja vanhoille tuttavuuksille ja kaikille tuntemattomillekin ihmisille mukavasta päivästä. Joka paikassa oli vain ihania ihmisiä. On tämä elämä vaan niin älyttömän mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!