sunnuntai 8. marraskuuta 2009

viidenkympin villitys - arvonta


Kävijälaskurin mukaan vieraita on käynyt ahkerasti, vaikka vain murto-osa kävijöistä jättää  kommentin. Mutta eihän kaikilla voi aina olla jotain sanomista joka asiaan, ei ainakaan minulla. Eikä se ole tarpeenkaan.


Tähän postaukseen jätettyjen kommenttien kesken suoritan arvonnan tuon lähestyvän 50 tuhannen kävijämäärän lähestymisen kunniaksi. Palkintona on jotain kivaa, en vielä tiedä mitä. Kerro samalla, aiotko tehdä itse jotain joululahjaksi tai jos sinulla ei ole tapana antaa joululahjoja, teetkö itse joulukoristeita tai kortteja. Myös blogittomat voivat osallistua jättämällä kommentin vaikka nimimerkillä tai etunimellä ja laittamalla sähköpostiosoitteensa. Se ei näy julkisesti, vain minä voin sen tarvittaessa käydä katsomassa, jos voitto osuu kohdalle.


Kisa on voimassa tämän  marraskuun loppuun asti.Tein Purosta pipon tarkoituksena antaa se kummitytölle joululahjaksi. Tuli niiiin suuri, että pidän sen itse. Ei se minunkaan päässä pysyisi ,jollen kääntäisi tuota resoriosaa kaksin kerroin. Ja käännän tietenkin, kun en pidä semmoisesta roikkuvasta, tonttulakkimaisesta piposta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!