torstai 21. huhtikuuta 2011

Aurinkoista aamupäivää!


Ihana vapaapäivä ja ihana auringonpaiste! Tästä tuskin päivä voi paremmaksi muuttua. Vihdoinkin sain valmiiksi tämän toisen värikkään kassin. Aloitin tämän tekemisen heti ensimmäisen valmistuttua, mutta tuli välillä muita ideoita ja kassi sai jäädä. Sitten kun olisin jatkanut, en löytänyt tuota vihreää pohjakangasta mistään. Siinä vaiheessa puuttui sangat ja kangasta oli vain vähän jäljellä, juuri sopivat kaitaleet sankoihin ja reunukseen. Eilen illalla siivoillessa kankaat löytyivät ja kassi valmistui.



Finn Quiltin valtakunnallisessa tilkkutapahtumassa Espoossa mukana olleille annetuissa repuissa oli mukana ohje ja akryylinen malline tähän kukkaseen. Minua huvitti, kun avasin repun ja tutkin sisältöä. Olin juuri tilkkukurssilla tehnyt tuon kukan, mutta oli kiva saada kukkaan oikein hieno malline. Laukun toiselle puolelle tein kukkaruukun, josta tämä kukka kasvaa. Kurssilla tuli kaiken maailman ehdotuksia siitä, mitä muuta toiselle puolen voisin laittaa. Maija ehdotti citykania ja joku hämähäkkiä, leppäkerttua ja ties mitä. Laitoin vain kiltin kamerunilaisen keltamadon. Se asuu perheineen tuossa ruukussa. Ne on arkoja tyyppejä ja siksi muuta perhettä ei näy, vain äitimato uskaltautui näkösälle. Ruukku on oikeesti tasku. Eipä ole tullut kasteltua kukkaa lainkaan, kun noin on notkena tuo kukan varsi. Se kyllä kuvastaa muutakin kukkien hoitoani, vettä saavat sitten  kun ovat ihan velttoina : (


 


Vuorissa vetoketjutasku ja nauha avaimia tai jotain muuta varten.



Kassin stragediset mitat; korkeus 33 cm, leveys ylhäällä 38 ja alhaalla noin 28 cm. Vuorin ja päällisen välissä tukevahko huopa ja ei taustakankaassa ei mitään tikkauksia! Se oli joko vahinko tai tahallinen teko, en tiedä mitä olen ajatellut.


Ja muuten, nyt Syyringin Villit ja vapaat - näyttelyn kuvat löytyvät täältä Syyringin sivuilta. Tervemenoa katsomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!