torstai 14. huhtikuuta 2011

jäiden lähdön aikaan


Ihan ensteks ilmoitan, että Keppihepan monipuolisessa, taitavia töitä täynnä olevassa blogissa on synttäriarvonta! Keppari on nyt 1 v.


Ja sitten toiseks sanon, että kohtapuoleen voit käydä virtuaalinäyttelyssä Syyringin sivuilla. Sinne on tulossa viimeisimmän Kustaan kartanossa olleen Villit ja Vapaat-näyttelyn töiden kuvat. Laitan tänne linkin, kun "näyttely" on auennut.


Täytyyhän tähän postaukseen joku kuvakin laittaa. Kun mitään käsityötä en ole valmiiksi asti saanut, niin laitanpa tuossa näyttelyssä olleen ainokaisen työni nähtäväksi, niin kuin esimakua tulevasta ; )  Työn koko 60 x 60 cm.Työ oli sarjassa aikuinen nainen ja nimeltään Jääprinsessa. Kuvaan liittyi tarina ja se on luettavissa tässä alla:


Katseltuani tyttären taitoluisteluharrastusta muutamia vuosia kaukalon laidalla, kuulin, että aikuisillekin on luistelukoulu. Innostuin, lähinnä mielikuvasta jossa liitelen pitkin jäätä tuon tuostakin erilaisia hyppyjä tehden. Heti ensimmäisillä tunneilla tipahdin kuvitelmista todellisuuteen iskiessäni takaliston jäähän niin, että vesi kirposi silmistä. Piruettiharjoitukset saivat pääni pyörälle ja hoipertelin huonovointisena kaukalon laidoista tukea pitäen. Jatkoin sitkeästi, vaikka ei minusta jääprinsessaa tullut harjoittelun tunnollisuudesta huolimatta. Lopulta heitin luistimet nurkkaan ja vetäisin koriskengät jalkaan.Ei ole kyllä ihan omakuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!