keskiviikko 7. joulukuuta 2011

joulukalenteri, 7. luukku


Tuossa jokin aika sitten tein kiemuraliinan, johon ohjeet löysin Arnican käsityöt-blogista. Mieltä jäi silloin kiehtomaan se tekniikka, jolla liina tehtiin. Uutta liinaa en halunnut, mutta samanlaista pintaa kylläkin. Mitäpä muuta olisin pinnasta tehnyt kuin pussukan! 


Tämä on semmoinen isompi versio jonne mahtuu aikamoinen arsenaali tavaraa. Leveys 25 cm ja korkeus 20 cm. Sisällä on molemmin puolin 2-osainen tasku pikkutavaroille. Kuvankin otin, mutta luokattoman huonon, joten se siitä. Päällisen ja vuoren välissä napakka huopa.Tikkaukset ovat koneen omia koukeroita. Vetoketjuun laitoin nyörin päähän vanutäytteisen kukkapampulan. Muuten, minun ompelukoneesta hajosi se "parsinjalka", jota ehdottomasti tarvitsen vapaaompeluun! Siitä vaan yhtä-äkkiä katketa pamahti se metalinen vipu, joka nostaa ja laskee koko hökötystä. Olin jo ainakin kolmatta sekuntia aivan paniikissa, kunnes muistin, että vanhasta koneestakin semmoinen löytyy. Rohkeasti kokeilin, josko se sopisi tähän uudempaan koneeseeni ja sen verran sopi, että varovasti sillä surruuttelin. Täytynee kuitenkin mennä ostamaan uusi, tämän Husqvarnan oma jalka, ettei koko kone hajoa. Se olisi kamalaa. Toivottavasti koskaan kenenkään ompelukone ei hajoa. (Ellei sitten heniklö itse toivo sitä salaa, että voisi ostaa uuden koneen, sillä se on ihan eri asia.)


Pikku arvonta päättyi ja ihan ite nostin yhden arpalappusen, jossa oli nimi Päivikki! Hän oli arvannut, että Laku olisi valinnut sinisen pikkukukkaisen vaan eipä valinnut. Lakun valinta oli sininen isokukka. Päivikin oma valinta oli omppu ja sen hänelle postitan tässä ihan lähitulevaisuudessa.


Kiitos kaikille osallistuneille ja muutenkin kaikille teille kommentaattoreille, jotka jaksatte ilahduttaa kommenteillanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!