tiistai 6. maaliskuuta 2007

aurinkoinen päivä ...


...päättyi pimeyteen. Tosiaankin, oli jälleen ihana päivä, kun aurinko oikein lämmitti ulkona ollessa. Siitä innostuneena tein päivän aurinkoiseen väriin sopivaa peruna-porkkana-varsisellerisosekeittoa. Se on yksi lempikeitoista, niiiin hyvää että.


                


Keitto vaatii tietenkin kaverikseen ruisleipää. Juu, syön vasurilla, siksi lusikka vasemmalla puolella.


Illalla, kun olin aikeissa sulkea pikku kaupan, jossa satunnaisesti työskentelen, sammui valot koko tienoolta. Pimeässä urheiluhallissa ainoat valot tulivat kännyköistä ja exit-kylteistä. Nuoret, joilla oli koristreenit kesken, eivät pahemmin pimeydestä piitanneet. Kun valottomuutta oli kestänyt puolisen tuntia, loppui heiltäkin into ja pikku hiljaa väki lähti pois. Tosin lisää porukkaa tuli, koska joillakin oli matsi alkamassa. Itse olisin tietenkin lähtenyt heti valojen sammuttua kotiin, mutta en saanut shopin rullaovea kiinni, koska se toimii sähköllä! Huoltomies tuli kokeilemaan, josko hän onnistuisi, koska tiesi katkoksen kesävän tunnista puoleentoista. Ei onnistunut hänkään, joten täytyi jäädä odottamaan sähköjen paluuta. Reilun tunnin odottelun jälkeen kirkastui. No tuli "tehtyä tunti todella pimeetä työtä".


Edit: Lopetettuani tämän kirjoituksen pudotin vielä silmälasit lattialle ja paks, toinen muovinen linssi halkesi! Löysin kuitin laseista ja olivat maksaneet 602 euroa. Ihan kiva päivä, niinkö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!