sunnuntai 25. maaliskuuta 2007

kankaita, kankaita...


Kamalasti on ollu muka kiirettä, etten ole ehtinyt mitään kirjoitella, mutta nyt tulee tekstiä. Perjantaina kävin Marimekon ysmyssä Hertsikassa ja ostin paljon enemmän kuin olin suunnitellut. Ei mikään yllätys sinänsä, mutta ylläri oli se, että mittasivat reilusti. Yhtä kangasta pyysin 80 cm, mutta sain 130 ja kaikkia muitakin oli vähintään 10 cm ylimääräistä. Kiitos teille siitä, Marimekko.


                 


Iloinen aurinko paistaa tuonne oikeaan reunaan hieman liikaa. Jaa, että mitäkö näistä teen? Musta-ruskeasta Kivestä kai pienen repun ja lopusta jonkun kassin. Vihreäraidallisesta kassin, kun nämä kaikki vasemmanpuoleiset kankaat on paksuja, semmoisia sisustuskankaita. Paitsi se päälimmäinen vihreä on vahakangasta. Juu, vetoketjuja sai pusseissa ostaa kahdella eurolla ja koskaan ei ihmisellä voi olla liikaa vetskareita. Ei tosiaankaan. Oikean puolen kankaat on sitten vaatteita varten. Alin on samettia, 5 euroa metri, ehkä se muuttuu kivaksi jakuksi. Sen päällä olevasta printtikankaasta syntynee kesämekko tai tai pari t-paitaa ja raidallisesta voi muotoutua samat jutut. Se mikä näkyy valkoisena onkin valkoinen lakanakangas ja vieressä pieni pöytäliina. Rahaa meni aika tavalla, 72 euroa. Mutta, mutta, mutta. Ei tarvitse selitellä, sitä nyt vaan meni ja sllä siisti ja kankaita tuli paljon, tasan 9 metriä + ylimääräiset.


                


                


Nämä on ihan suosikkeja! Johtunee siitä, että ne on vaatekankaita. En olekaan ommellut aikoihin mitään vaatteita, siis itselleni.


Kävin eilen Fashion Forumin ystävämyynnissä, mutta sieltä ostin vain urheilusukkia ja hieman lankaa. Niistä nyt ei tullut otettua kuvaa, siis niistä lakgoista, mutta ovat raitalankaa ja sitten yksväristä. Nekin oli pakattu pusseihin ja maksoi pari euroa kolmen kerän pussi. Juu, ja perjantaina sain ne uudet silmälasit! Ja aurinkolasit monitehovahvuuksilla! Kyllä nyt kelpaa, onneksi aurinko paistoi, että saatoin niitäkin käyttää. Ajelin tänään fillarilla ne päässä pitkin ja poikin, aina en edes tiennyt missä olen, mutta Tikkurilassa ainakin. Fillarointi on ihanaa. Etenkin, jos on mahdollista ajaa täyslujaa! Tänään ei oikein voinut kun oli niin paljon muita ihmisiä liikkeellä. Ajelin myös tuolla Vantaanjoen rantateillä ja väkeä oli kuin ulkomailla! Samoin Tikkurilan kävelykadulla oli ihan mannermainen tunnelma, kun ihmiset istuskelivat penkeillä kahvimukien ja jätskien kanssa. Kohta puoleen otan kickbiken esiin ja alan sillä suhailemaan. Se on ehkä kivempaa kuin fillarointi ja raskaampaa. Mutta silloin pitää olla kadut putsattu hiekasta, muuten jalat sutii.


Käsityörintamalla olen ahkeroinut kaikki mökkipatalaput valmiiksi, nyt kun on ne mahtavat silmälasit joilla näkee kaiken. Siis ihan kaiken.


                  


Jos ihmettelet, mitä nuo pienet on, niin ne on pikkupatalappuja yhden pikkuneidin leikkikeittiöön. Mikäs se sellainen keittiö on, jossa ei patalappuja ole?   Ja usko pois, en aio tehdä ihan äkkiä yhtään patista. Nyt tuntuu siltä, että saa riittää vähäksiaikaa. Nyt jotain ihan muuta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!