perjantai 11. tammikuuta 2008

kiitos posti!


Täytyy sanoa, että tuo Postin/Itellan uusi lähetysseuranta on hyvä juttu! Sain sen Sew Bretty Homestyle kirjan jo tänään. Muuten olisin odottanut, että ehkä maanantaina posteljooni tuo lappusen, jossa ilmoitetaan minulle saapuneesta paketista. Mutta tänään seurannasta huomasin, että se on jo meidän postissa eli kioskilla ja kävin sen hakemassa. Wau, mitä kehitystä. No posti toi tänään Suuria ja pieniä tilkkutöitä-kirjan ihan luukusta tipauttaen. Tilasin sen joskus, kun sain halvalla, 3,50 €. Tosin se on joku kirjakerhotyylinen juttu, jossa joka kuukausi tupsahtaa uusi tilkkutyökirja, ellen peru etukäteen. No seuraavan jo peruin, koska se ei niin kiinnostanut.


Mutta tämä Tilda-kirja on kyllä hieman pettymys. Liian nopeasti sen tilasin. Kaikki siinä on niin romanttista, että kauhistuttaa. En ole lainkaan romantikko, en tosiaan. Eihän noita juttuja tarvitse tietenkään toteuttaa vaaleanpunaisena, vaan jotain ihan muuta. Meille ei kyllä sopisi missään tapauksessa kirjan tyyliset tyynyt ym. sisustus jutut, ei edes mökille. Mutta tossuja varmaankin teen, samoin kissan ja koiran, ehkä monta koiraa! Vaikka kymmenen!


                    


Tykkään kovasti kaiken maailman käsityökirjoista. Minulla on Kaffe Fassetin Tilkkutöitä kirja, jota tykkään katsella. Ikinä ei tulisi mieleenkään hankkia hänen sairaan kalliita kankaita ja tehdä jotain hänen kirjastaan, mutta sopiihan sitä katsella ja lueskella. Inspiroitua. Kävin joskus hänen neulenäyttelyssä. En kiljunut ihastuksesta, en. Neuleet oli niin "huonosti"tehtyjä, että oikein ihmetytti. Samaan olisin jo silloin, siis kauan aikaa sitten, pystynyt minäkin pimeässä ja silmät varmuudeksi kiinni. Värit oli kauniita, joten jotain ihasteltavaakin löytyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!