maanantai 14. tammikuuta 2008

you make my day award


                                                          


 


Sain tämän huomion osoituksen sekä Handmade by Kasil että Sessan blogeista ja ne todella lämmittivät mieltäni,kiitos! You make my day -teet päivästäni ihanan. Näitä on kiva antaa ja kiva saada. Kommentoimalla toisten blogeja me osoitamme lukevamme ja olevamme kiinnostuneita, blogien kommenttien kautta löytyy kiinnostavia blogeja.
- Mutta silloin kun haluamme vielä henkilökohtaisemmin kertoa, että juuri sinun blogiasi odotan ja saan siitä aina ajateltavaa tai ihailen kauniita töitäsi- silloin tällaiset huomionosoitukset ovat paikallaan.
Kymmenelle on näitä jaettu, niin minäkin, järjestys on täysin sattumanvarainen, moni päivittäin lukemani blogi puuttuu, mutta teille juuri haluan nyt tätä hyvää mieltä jakaa edelleen jaettavaksi.


 Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja. Ilahdun itse ainakin näistä blogeista


Millam, Möhönasu, Kangaskasa, Pelagia,  Wiiks, NalluNelmi, Intsu, www.perhosefekti.fi ja Adelheid


                    


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!