torstai 6. joulukuuta 2012

joulukalenterin 6. luukku

Hyvää Itsenäisyyspäivää!
Tänään pitäisi tietysti olla jotain sinivalkoista, mutta ei ole. Tämä pussukka on kuitenkin hyvin isänmaallinen. Kangas on Marimekon uutta Raanua, jonka on suunnitellut Sanna Annukka. Minulle tulee kankaasta mieleen kansallispukukangas ja tanhuavat ihmiset.
Värit ovat aikalailla oikeat molemmissa kuvissa. Kangas on ekopuuvillaa. Toiselta puolelta pussukka näyttää tältä. En oikein tiedä kumpi puolisko on hienompi tai kauniimpi.
Pidän tästä koko kankaasta tosi paljon, vaikka se on aika kirjavaa. Se on kuvioinniltaan jotenkin hyvin kodikasta. Kooltaan pussi on 12 cm x 20 cm, pohja on noin 4 cm. Päällisen ja vuorin välissä on  ohut vanu tukevoittamassa. Tikkaukset tein huomaamattomiksi raitojen suuntaisesti. Kankaassa itsessään on niin paljon katsottavaa, ettei siihen oikein muunlaiset tikkaukset sopineet.
 


6 kommenttia:

 1. Komia pussukka ja kangas. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Olet oikea pussukkamestari. Kauniita, Marimekkokankainen on ihan tosi kaunis. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Eipä tuosta voi muuta sanoa kuin hieno on, kaunis kangas:)

  VastaaPoista
 4. On kyllä kaunis! Ja kansallispukutyylihän sopii itsenäisyyspäivään, juuri eilen luin jonkun suomalaisen muotisuunnittelijan haastattelun (en muista, kuka oli kyseessä), ja hän sanoi, että ehdottomasti paras valinta Linnan juhliin on kansallispuku!

  VastaaPoista
 5. Hienon pussukan teit ja kumpikin puoli on kaunis.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 6. Upea kangas ja onhan tuo nyt kauniimpi kuin sinivalkoinen ja Marimekko sopii loistavasti Itsenäisyyspäivään, siitähä Suomi tunnetaan maailmallakin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!