sunnuntai 16. joulukuuta 2012

joulkalenterin 16. luukku

Joskus käy niin, että jää kiinni johonkin tekemiseen. Minulle kävi heijastimien kanssa juuri näin. Koko ajan keksin uusia kuvioita, joita olisi kiva tehdä.
 
 
Tunnen paljon kalamiehiä ja heille on kiva antaa kalaheijastin. Osa tuntemistani kalamiehistä tosin vain syö kalaa, mutta jotkut sitä narraakin. Heijastin kangasta kävin ostamassa lisää Hakaniemen kauppahallin yläkerrassa olevasta Punaisesta Langasta. Siellä on ihan mielettömästi kaikkea sopivaa sälää napeista nauhoihin, vetskareista pitseihin. Ja paljon muuta. Kymmenestä sentistä metrin levyistä kangasta saa jo aika monta kaksipuolista heijastinta. Tein myös lintuja ja kissoja. Ne menivät kirjekuoriin joulukortin kanssa, vain tuo yksi kissa jäi näitä kaloja vahtimaan.
Kalat ovat ehkä silakoita ja sanonpa vaan, että ei kannata syödä. On niin paljon fosroria ja ties mitä aineita, että välkkyvät pimeässä. Kamalan myrkyllisiä!
 


7 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä niin hirmu kivoja, että luulisi jokaisen takissa roikkuvan.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja heijastimia ja ihania aiheita! Hyvää adventtia!

  VastaaPoista
 3. Kivoja heijastimia. Muutenkin kalenterisi on niin hauska ja hienoja käsitöitä syntyy koko ajan :D

  VastaaPoista
 4. Jepp, jepp......upea kalaparvi, suorastaan loistava :) ja kissalla tarttuva hymy!!!!!
  Sinun kannattaisi varmaan poistaa "robotti-tarkastus" (ordverifieringen på svenska) kommentti kentästä, helpottaa kommentointia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja hyvä, että mainitsit tuosta robotti-tarkastuksesta. En edes tiennyt, että minulla on se päällä! Nyt ei pitäisi olla.

   Poista
 5. Ihana silakkaparvi vahteineen, etteivät vaan karkaa porukasta!
  Ja taatusti matkin sua ensi jouluna kirjekuorilahjoja miettiessäni.

  VastaaPoista
 6. Hakaniemen halli on muutenkin mielenkintoinen paikka. Siellä pitää käydä aina, kun sinne Isoon Maalikylään on asiaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!