sunnuntai 22. joulukuuta 2013

joulukalenterin 22. luukku

En ole mikään joulukankaiden ystävä ja vielä vähemmän pidän minkäänlaisista kangaskupongeista tai paneeleista. En osaa niitä käyttää, mutta kauhukseni saan huomata, että olen osannut kuitenkin ostaa, vieläpä useita erilaisia. Nämä jouluiset kupongit erityisesti on ottanut minua päähän jo monta vuotta. Aina ne vaan pyörii esiin jostain ja tuntuu, että ne jopa lisääntyy. Otin itseäni niskasta kiinni ja päätin tuhota ainakin nämä kupongit ja niin syntyi melko ruma pöytäliina. Valkoisella pöydällä tämä olisi paremman näköinen.Ainoa kuponki, joka on edes jollain tavalla mieleinen, on tuo, missä on appelsiinin siivu. Laitoin kupongit tahallaan ihan miten päin sattui, silloin on helpompi katsoa kokonaistuutta mistä suunnasta tahansa.Vaaleapohjaiset ja tuon kranssin otin erikseen ja niistä tein lasinaluset. Yksi lappunen oli karkuteillä, mutta löysin sen ja teen siitäkin lasinalustan.Halusin tehdä myös jotain kivaa ja ajelin ympyrää mustalle puuvillallle ilotulistuksen väreillä.Näitä lasinalustoja käytetään Uuden Vuoden bileissä skumppalasien alla. Siihen nyt on vielä aikaa, mutta saahan sitä jo fiilistellä, että kohta vaihtuu vuosi.9 kommenttia:

 1. Kyllä ilotulitus-lasinaluset joululiinan voittaa. Meitä, jotka inhoavat joulukankaita ja liian valmiita kuponkeja on sitten ainakin kaksi. Mukavaa adventtia!

  VastaaPoista
 2. Kivahan tuo liina on jos tykkää kupongeista ja joulukankaista;) Totta puhuen, rumempiakin olen nähnyt:) Mutta kuulun kanssasi samaan ryhmään; en osaa käyttää kuponkeja enkä oikein joulukankaitakaan. Minullekin on joksus kertynyt kuponkeja ja käytin ne patalappuihin. Joulukankaita on muutamia ollut kaapissa jo useamman vuoden eikä ne tänä vuonnakaan mihinkään kuluneet. Odotelkoot siellä vuoroaan:)

  VastaaPoista
 3. Vieläköhän ehtisin ommelle tuollaisia ilotulituslasinalusia? :D Ehkä uudeksi vuodeksi. Kiva idea!

  VastaaPoista
 4. Minäkin noiden kuponkien kanssa toistan vain samaa: raamit ympärille ja sitä rataa, ei kovin innovatiivista. Mutta nuo ilotulituslasinalusethan ovat tosi hienot - korvat höröttävät pahemman kerran kun taas tuli niiden taakse laitettavaa :D

  VastaaPoista
 5. Noita paneeleja yms. sellaisia huomasin tässä syksyllä itsellänikin olevan aika paljon, joten tuo liina oli kiva idea käyttää niitä pois ja joka mielestäni ei ole ruma. Hauskat lasinaluset, tätä pitää kokeilla, kiitos ideasta!

  VastaaPoista
 6. Tuli skumppahimo kesken adventtipäivän lasinalustikkauksiasi ihastellessa...

  VastaaPoista
 7. Kiva liina ja ihanat lasinaluset, ja joulukankaita on minullakin liikaa käyttöön nähden. Jospa saisi vuoden alussa itsensä vielä joulutunnelmiin ja ommeltua niitä pois. (Haaveilua)

  VastaaPoista
 8. Minullakin sattuu olemaan muutama pino pieniä paneelikankaita. Jotain niistä pitää saada valmiiksi jossain vaiheessa... Tosi kiva tuo ympyrätikkaus ja siitä toteutettut lasinaluset.

  VastaaPoista
 9. Kauniita tilkkutöitä olet tehnyt !
  Oikein hyvää joulua sinulle ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!