tiistai 24. joulukuuta 2013

joulukalenterin 24. luukku

Muutamana aikaisempana vuonna minun kalenterissa ei ole ollut enää jouluaattona luukkua. Nyt on, koska minun on ihan pakko näyttää teille mitä Lainan paketista tuli!Hassu hattu laihaan päähän!


Ei sittenkään, vaan ihana pikkuruinen laukku, jonka jokaiselle sivulle on kirjottu vapaalla ihan mitä sattuu ja millä värillä tahansa. Jokaisen sivun reunaa koristaa hopeinen nauha, joka jatkuu alas päättyen roikkuvaan tupsuun.
Tässä eri sivut esittelyssä. Tämä on tosiaan pikkuinen, korkeus 16 cm ja yksi sivu 8 cm. Koko työn kaava yhtenä kappaleena mahtui A4:n arkille. Ohjeet löytyvät yhdestä minun lempikirjasta eli The Quilted Objeckt, tekijä Ineke Berlyn. Eilisen luukun lammas on samasta kirjasta ja vielä on vaikka mitä kivaa, mitä voisi tehdä tuon kirjan ohjeilla.


Vuorina on kullanväristä satiinia. Päälinen on samettia johon silitin kiinni tukikankaan. Sirkkarenkaiden kanssa meinasi mennä hermot, kun kankaat oli paikoin aika paksuja, mutta kyllä ne sitten lopulta taipui ja sain ne siististi. Pidän tästä höpöhöpö-laukusta tosi paljon.

Haluan kiittää teitä kaikkia joulukalenterini lukijoita ihanasta joulukuusta! Ilman teidän välillä hyvinkin hauskoja kommentteja ja vihjeitä ei joulukalenterin tekemisessä olisi ollut mitän järkeä. Aionkin nyt joulun leppoisina päivinä lueskella kaikki kommentit aivan rauhassa vielä kertaalleen. Suuret ja painavat kiitokset!

Kaikkien aikojen parasta Joulua teille kaikille!


16 kommenttia:

 1. Upea! Kiitos itsellekin kivoista tarinoista ja ideoista, kauniista töistä ja muusta mukavasta, Blogissasi viihtyy! Hyvää joulua sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Kyllä voit kiitellä itseäsi meille lukijoile järjestämästäsi hauskuudesta ja niin tämän kalenterin kuin muidenkin valmistamiesi töiden mukavasta seuraamisesta. Olet kyllä taitava!
  Mukavaa ja leppoisaa Joulua

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ja leppoisaa joulua. Kalenterisi on ollut piristysruiske joulukuisessa pimeydessä.

  VastaaPoista
 4. Rauhallista joulua - kiitos joulukalenteristasi, sitä oli mukava seurata :)

  VastaaPoista
 5. Levollista ja Rauhallista Joulua!
  Kertakaikkiaan ihana pieni höpöhöpö kassi, tykkään myös kovasti!
  Kiitos itsellesi kivasta ja hauskasta joulukalenterista!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava pikkulaukku, kuin koru ♥
  Hyvää Joulumieltä Sinulle ♥

  VastaaPoista
 7. Kiitos hauskasta ja hyödyllisestä joulukalenterista! Hyvää ja onnellista joulua!

  VastaaPoista
 8. Kaikkien aikojen parasta joulua myös sinulle! Ilman sinun joulukalenteriasi tämä joulukuu olisi ollut ihan liian synkeä, kun luntakaan ei ole tullut! Tarinasi veivät mennessään... kiitos!

  VastaaPoista
 9. Ihana, ihana ja kaunis laukku!
  Oikein hyvää ja antoisaa joulunaikaa Sinulle ja perheellesi, koirulille rapsutuksia.
  Kiitos kivasta joulukalenteristasi.

  VastaaPoista
 10. Lämpimät kiitokset Sinulle Super kivasta joulukalenterista. Hyvää ja rauhallista loppu joulun aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 11. Aivan upea pikku kassi. Kiitokset sinulle jälleen kivasta kalerterista. Joulukuu on kulunut nopeasti sitä seuratessa... aivan liiankin nopeasti :D
  Hyvää joulunaikaa sinulle.

  VastaaPoista
 12. Kiitos Marle mukavasta joulukalenterista. Luukkuja on ollut tosi mukava availla.

  VastaaPoista
 13. IHANA! Kiitos itsellesi ja myös kommenteista vekissä.

  VastaaPoista
 14. Dear Marle,
  thank you for your visit on my blog. I was very curious to see your work and I am anthusiastic, you make very cute and beautiful things. The pouches and cases are so nice and funny. So I put a link to you blog.
  I wish you a very Happy New Year!
  Susi

  VastaaPoista
 15. Thank you for your comment in my blog. I will follow your blog from now on, although I cannot unterstand your language. I just will have a look at the fotos.
  Best wishes from Vienna for New Year, Erika.

  VastaaPoista
 16. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!