keskiviikko 18. joulukuuta 2013

joulukalenterin 18. luukku

Kun olin saunssa, tämä rontti oli löytänyt minun herkkupiilon ja syönyt kaikki ihanat suklaat! Näyttää siltä, että iso-pupulla on ollut jotkut juhlat, kun on ilmapallokin kainalossa. Ja vatsa on niin pullollaan että!
Sanoin jollain messuillaTilkkutarhan Minnalle, kun hän esitteli pitsivetskareita, etten tykkää niistä. Ne ei sovi minulle. Ja tämä näyttää vahvasti siltä, että olen syönyt sanani.  Mutta en ole. Ihan tavis metrivetskaria laitoin, mutta jotenkin tämä namupiilo vaati hieman pitsiä. Siksipä ompelin pitsin vetskarin seuraksi ja vetonipsuun laitoin karkkimaisia puuhelmiä. Tätä voi katsella ja ajatella kaikkia ihania suklaakonvehteja. 

Iloista päivää sinulle!

8 kommenttia:

 1. Kerrassaan herkullinen ja kaunis! Terveellisempi lahjavaihtoehto konvehtirasialle.

  VastaaPoista
 2. Jestas mikä kangas, syötävän ihanaa! Mä en vois asustaa tuon kanssa samassa huoneessa koska koko aika tekis mieli suklaata, Pandan Juhlapöydän konvehteja ja kuppi kahvia, aaa a a ahhh!

  VastaaPoista
 3. Pidähän huolta tavaroistasi, vallankin kun on tuollaisia herkkuja tarjolla. Hurmaavaa!

  VastaaPoista
 4. Hieno kangas ja tuo vetskari vasta onkin upee.

  VastaaPoista
 5. Eipä ole ihme että pupua pn herkkupiilo kiinnostanut, kiva pussi:)

  VastaaPoista
 6. Ajattele, jos tähän suklaapussukkaan piilottaakin vaikka porkkanaa. Toimiiko se? Maistuisiko porkkana (vielä) paremmalta? Vai olisiko siinä vain enemmän kaloreita? Kaikenlaista rupesin miettimään. Hyvä pussukka.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihastuttava pussukka ja hauska tarina.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!