torstai 5. joulukuuta 2013

joulukalenterin 5. luukku

Kaikki mun kaverit on facebookissa ja kaikki nekin, jotka ei ole edes mun kavereita. Minua rupesi niin harmittamaan, kun minulla ei ole FB statusta. Tunsin itseni ihan ulkopuoliseksi kaikesta kivasta. En voisi saada keneltäkään yhtään peukkua. Kukaan ei voi tykätä. Todella surullista. Olin tullut siihen tilanteeseen, että minun oli pakko saada oma naamakirja. Jos paljon haluaa, niin sen sitten saa. Ja nyt voin esitellä teille minun oman Naamakirjan! Tykkäätkö?

Kyllä nyt on mahtavaa! Näytän tässä vähän sisältöä.Tässä sisäpuolen pintaosassa kaikki on vielä hieman sekavaa. Mutta sekavuus jää rauhoittumaan hillityn kukkakuosin alle, joka hieman pilkottaa alapuolen kuvassa.Nämä harmaat  osat ovat minun "harmaat aivosolut" ja vasemalla näkyy hyvin teräviä ajatuksia ja jossain ajatuksessa on jopa punainen lankakin. Oikealla puolella on huippuunsa kiteytyneitä ajatuksia. Niissä on jokin pointti, kun nuo toisen puolen ajatukset, vaikka teräviä ovatkin, sisältävät ainakin yhden aukon. Minun Naamakirja on välillä suljettuna ja se hoituu tavallisella napilla. Lähestulkoon yhdellä napin painalluksella. Mahtavaa. Aion kantaa tätä aina mukanani ja olen jatkuvasti valmiina kaikkiin ihaniin juttuihin mitä noissa Naamakirjoissa tapahtuu.23 kommenttia:

 1. Tuo naamakirja on parempi. Tuon salasanoja ei kalastella eikä ole muutenkaan tietoturvauhka. Jos joku lähestyy pahoissa aikeissa niin saa piston sormeensa :D

  VastaaPoista
 2. Tämmöiseen naamakirjaan mäkin voisin liittyä, tosi näppärä.

  VastaaPoista
 3. Tuollaisen naamakirjan minäkin hyväksyn, en siis ole FB:ssa minäkään. Painan täältä tykkäysnappia sinulle! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno naamakirja, peukutan!
  AnjaK

  VastaaPoista
 5. Hah nyt oli kyllä niiiin hyvä juttu.Tätä ei kannata jakaa jos ei ole sattunut itse näkemään niin oma syy :)

  VastaaPoista
 6. Voi että tota sun mielikuvitusta, voiko tommonen "lahja" olla jollakin, ihailen ja kadehdin;) Kertakikkisen hienosti oivallettu.
  Ja kyllä on hieno kirja!

  VastaaPoista
 7. Aivan huippu naamakirja! Tykkään, tykkään ja tykkään! Mulla on agendalla neulakirjan teko, mutta kansi saa luvan olla tuota vaatimattomampi. Silläkin että on se nassukirjaprofiili luotuna ;)

  VastaaPoista
 8. Nyt kyllä peukutan täydestä sydämestä ja molemmilla peukuilla

  VastaaPoista
 9. Peukutan tälle naamakirjalle, tosi kiva oivallus!

  VastaaPoista
 10. No mutta tämähän on oikea naamakirja! On vaikka vetäisi pukin parrasta.
  Ps. Itse poistuin fb:stä.

  VastaaPoista
 11. Hieno ja tarpeellinen jutska. Ihan oikea Naamakirja!

  VastaaPoista
 12. Oi,oi kuinka tää naamakirja on upea. Ei minullakaan ole FB-statusta,enkä meinaa hankkkiakkaan,mutta tuollainen naamakirja olisi mainio.

  VastaaPoista
 13. Kiitos, Marle, että viitsit taas pitää joulukalenteria! Pääsin mukaan nyt jo viidennen luukun kohdalla. Tykkään sun naamakirjastasi ja pidän parempana kuin Facebookia, jossa itse en ole koskaan käynyt. Niin ei siis minullakaan ole statusta, voi voi. Hyvää joulunodotusta!

  VastaaPoista
 14. Vihdoinkin ainoa, oikea naamakirja, jota minäkin voin peukuttaa,tykätä, jakaa ja päivittää. Nerokas juttu!

  VastaaPoista
 15. Ihanaa, kun olen saanut näin paljon kavereita!

  VastaaPoista
 16. Voi, kun kiva ;)
  Kyllä kelpaa avata ja sulkea.

  VastaaPoista
 17. Tosi hieno! Peukutan! Tykkään!

  VastaaPoista
 18. Monta peukkua tälle naamakirjalle!

  VastaaPoista
 19. (Y) tykkään! ihana naamakirja sulla! voisit kyllä tulla sinne toiseenkin ;)

  VastaaPoista
 20. Tämä on aivan super-naamakirja! Kiitos mainiosta kalenterista! Joka päivä en ole pystynyt avaamaan luukkua mutta onneksi niitä voi katsella myöhemminkin.

  VastaaPoista
 21. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!