tiistai 18. syyskuuta 2007

syyssukkaa pukkaa


Syksy ei tunnu miltään, jos ei välillä kudo sukkia! Kaupungilla käydessäni piipahdin tietenkin Priimassa ja ostin tätä niin monen blogissaan hehkuttamaa Austermann Stepiä. Tein itselleni oikein juhlasukat. Langassa oleva aloa vera ja jojoba öljy tekee siitä mukavan kudottavan, etenkin bambupuikoilla. Tämän päivän olen sitten tassutellut näillä uusilla sukilla ja ne tuntuuu ihanilta jaloissa. En tietenkään käytä mitään muita sukkia silloin, kun käytän villasukkia. Lankaa meni 51 g, joten aloitin jo pienten lapasten teon. Samalla kertaa ostin myös easya, josta aion tehdä tossut, jotka huovutetaan pesukoneessa.


             


Vähän villisti nuo jalat meni tuossa kuvauksessa, mutta ne on niin tottumattomat olemaan mannekiininä.


Näin yks yö semmoista unta, että meidän Ukko-koira juoksi korkeaan mäntyyn ja hyppäsi siellä oksalle istumaan. Just ehdin sanoa miehelle, että kato kun Ukko meni puuhun, me ei saada sitä sieltä ikinä alas ja samantien se hyppäskin onnistuneesti sieltä nurmikolle ja jäi siinä meitä katselemaan.


Sen vielä sanon, että mökillä meinasi meidän saarelaisten sauna palaa. Miesten vuorolla oli ollut katto tulessa hormin vierestä. Onneksi se oli huomattu nopeasti ja saivat sen sammutetuksi. jos olisi kaikki miehet olleet uimassa tai muutoin vilvoittelemassa, olisi käynyt huonommin. eli saunomiset on varmaankin tältä vuodelta saaressa saunottu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!