lauantai 1. syyskuuta 2007

ei kai taas vaan...


...kassi? Joo-o ja virkattu sellainen. Viime vuoden Novitan ohjeella (melkein tunnollisesti) Malibusta tehty kassi on valmistunut jo jokin aika sitten, mutta sai kahvat vasta tänään. Ne jotka ostin messuilta.


                            


Ukko toimii mannekiinina ja mielellään. Koiran silmät ei oikeesti ole ihan viinirypäleet, kuvassa vaan. Kassi on muuten yllättävän painava. Täytyy käyttää sitä vain nenäliinojen ja muiden keveiden juttujen kantamiseen.


                       


Ihan kuin tämä nyt olisi niin hieno kassi, että täytyy monta kuvaa laittaa. Tästä nyt kuitenkin näkyy nuo värit ehkä paremmin, beigeä ja ihanaa    tumman ruskeaa. Sangat on jotenkin oudot. Ehkä ne on liian pitkät tai en vaan ymmärrä niitä. Ja ne koliseekin vielä.Mallissa oli laitettu semmoiset ympyräsangat. Semmoisista en oikein tykkää ja kuulin naapurilta, että hänen ympyräsankakassista oli tullut hankala. Jotenkin se kassin suu oli niin ahdas, että sieltä oli vaikea saada tavaroita, jos ylipäätään sai ne sisälle. Minulla kaiken pitää olla helppoa, muuten menee hermot. Tosin menee ne muutenkin ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!