perjantai 7. joulukuuta 2018

joulukalenterin 6 luukun sisältö on paljastunut

Nyt ei kukaan arvannut mitä kutonen sisälsi.Laatikossa on garbiinihakoja. Joku taisi jo jossain aiemman luukun kohdalla veikkailla näitä, mutta täältä ne löytyy.
Minulla on semmoinen kartta koko laatikosta, jossa on 4 laatikkoa rivissä 6 kerroksessa. Jokaisen lootan kohdalle olen kirjoittanut, mitä se sisältää. Joudun varmaan säästämään sen, että löydän tavarat joulukalenterinkin jälkeen.


Laatikko numero 7 on ihanaa kangasta. Sinapinvärisellä pohjalla vaaleampia lehtiä. En tiedä mistä tämä on kotoisin, saatu varmaankin. Minulla on yksi pussi, jossa on "tosi ihania kankaita", semmoisia pieniä paloja. En oikein raaski niitä käyttää, mutta joskus repäisen ja törsään johonkin. Tämän kankaan kanssa kävi juuri noin. Tällaisella kankaalla päällystetyssä laatikossa on varmasti jotain hyvin tärkeää, mutta mitä?


Tilkkulehteä on luettu tarkasti ja lehden pallo-ohje testattu. Tein Sulolle uuden pallon, johon hän rakastuikin niin kovasti, että vei sen iltalenkille mukaan.
Hyvä ohje, jolla toteuttaa pallot ja omenat tosi vaivattomasti. Kangas on tukevaa puuvillaa. Voisin tehdä toisen FQ-kankaiden lopuista.


Ensin makutesti. "Ihan ok ja jämäkkyys sopiva. Liian pehmeä ei ole hyvä."


Sulo tykkää sellaisesta palloleikistä sisällä, että hän itse on tuossa kuvan asennossa, mutta etutassut hieman leveämmällä. Sitten hän tökkäisee palloa eteenpäin ja vastapeluri potkaisee tai kädellään työntää se takaisin Sulon tassujen väliin. Tätä hän jaksaa tehdä ties miten kauan. Ei vaadi ihmiseltäkään suuria ponnistuksia. Voi istua nojatuolissa tai sohvalla ja Sulo osaa katsoa sopivan välimatkan, jolla pelataan.

6 kommenttia:

 1. Hakaneuloja arvaan tällä kertaa:)
  Kartta kannattaa varmaankin säilyttää, miten muuten voi muistaa mitä missäkin laatikossa on?;)
  Sulo on niin söpön näköinen:) Kivan pelinkin on keksinyt

  VastaaPoista
 2. Tekisi niin mieli halia tuota Suloa, krapsuttaa ja seurata eloisuuttaan.
  No onneksi Sulo ei ole laatikossa. - Itse en ompelisi yhtään revinnäisliinaa ilman sormustinta. Niitä pitäisi olla vielä monenlaisia ja kokoisia, jotta kyhmyjen kasvaessa voi joka tilanteessa ommella. Täkinkorjauksesta puhumattakaan. Vaarin takomat hopeiset ovat rakkaat, muut metallit hiostaa, muoviset ei kestä kauan. Mutta - käyttääkö ompeleva yhteisö sormustimia? Joko on joku 3G leppura? Sormustimien sekaan voi tipauttaa yhden sokeriheikotuskarkin. Vain yhden.

  VastaaPoista
 3. Nappeja tietysti:) Ihana Sulo ja tuo leikki onkin kiva:)

  VastaaPoista
 4. Voi tuota Suloa! Tilkkuomppuja olen ommellut jo vuosia sitten, ihan kiva pikkutyö. Veikkaan mittanauhoja. Niitä pitää olla monta, koska ne voivat unohtua vaikka kankaiden sekaan.

  VastaaPoista
 5. Voi jufe ku noi karpiinit meni jo.
  Tärkeä, supertärkeitä tavaroita on ne pienet ja tosi terävät sakset, ne on tässä lootassa.

  VastaaPoista
 6. Hei, en saa auki 8.:n kommenttiosiota - väkkärä pyörii ja pyörii vain. Joten veikkaan tänne että on ihan napin näköisiä pallukoita retrokankaassa, siis nappeja. Mulla on ihan samanlaisia loogisia säilytyspaikkoja!! Sulo on kyllä symppis!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!