perjantai 21. joulukuuta 2018

löytyihän se oikein arvannut!


Irma oli arvannut oikein nämä liidut sekä edellisen laatikon ratkojat. Saa nähdä, tulisiko kolmaskin oikea arvaus peräkkäin!
Vieläkään niitä 19 päivän kommentteja ei voi katsoa blogista, mutta hallinnon puolelta pystyin ne lukemaan. Sieltä se voittaja löytyi.
Ja Helena, tee ihmeessä tonttupatalappuja! Niistä tulee ihan hauskoja ilman naamaakin, jos tekee jouluisesta kankaasta.


Tämäkin on minun suosikkikangasta! Tässä nyt paljastuu, että kaikki nämä on minun ihastuskankaita. Paljon on jo tavaroita laatikoista löytynyt, mutta vielä on tämä ja kolme muuta jäljellä. Ja arvaa mitä nyt on vuorossa.


Tänään oli viimeinen työpäivä tänä vuonna. 
Olen nyt ommellut näitä pikkuisia vaatteita. Tämän kankaan ostin Tampereen kädentaitomessuilta. Aivan ihanaa bambikangasta. Nyt siitä sukeutui pikkuinen mekko. Voi kun olisi itsekin niin pieni, että saumat hurauttaisi sekunnissa! Mutta pitkän ihmisen vaatteissa on kamalan pitkät saumat.


8 kommenttia:

 1. Pitäisikö sitä taas koittaa arvausta niillä muliinilangoilla :) Pikkuisia vaatteita on toden totta kiva ommella, niiden surautus kun käy käden käänteessä. Ihania lomapäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Pysyn edelleen sormustimissa. Nykyisin on tarjolla tosi kauniita lasten trikoita, kuten tuo sinun bambi-kangas, mistä olet surauttanut soman pikkumekon.

  VastaaPoista
 3. Ompelukoneen puolat varmaan.
  T:Tytti

  VastaaPoista
 4. minä en luovu matriketjusta ja niiden lukoista

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!