sunnuntai 9. joulukuuta 2018

joulukalenterin eilinen laatikko

Nyt on isosti ongelmia, kun kommentointi ei ole kaikilta onnistunut, enkä itsekään saa kommentteja auki. Pyörii, pyörii, mutta ei vaan aukea. : (


Joka tapauksessa paljastetaan, että laatikossa oli D-renkaita ja myös pyöreitä renkaita. Jahas, onnistui tuolta hallinnan puolelta saada kommentit näkyviin, siellä se oli Tilkkuilonkin kommentti! Kukaan ei tänään osunut oikeaan, ehkä seuraavalla kerralla sitten.


Tämän keltaisen laatikon sisältö pitäisi osata arvata.
Kyllä joku sen varmaan arvaakin!


Tilkkulehdessä oli pallon lisäksi ohje myös narukoriin. Kiltaystäväni Ritva on niitä tehtaillut ja silloin tällöin olen päässyt ihan kädestä pitäen katsomaan sellaista. Nyt kun ohje on ja lisä tutorointia Ritvalta saatu, kävin ostamassa lippunarua ja liimapuikon. Löytyi ihan tästä kyliltä, ei tarvinnut edes rautakauppaan mennä. Leikkasin trikoopaloista nauhaa ja pyörittelin. Valmista on jo varmaan yhtä koria varten. Saa nähdä minkä mallinen tulee! 


Sain miehen synttärilahjaksi tarkoitetut sukat valmiiksi. Ei ihan kahta kuukautta myöhässä. On ollut niin paljon kiinnostavampia hommia kuin sukan tekeminen. Ensimmäinen syntyi nopeasti, mutta se toinen. Silkkaa tylsyyttä. En edes viitsinyt katsoa, että tulisi samalla lailla värit. Tai oikeastaan, toinen kerä oli erilainen, siinä oli ruskeaa, jota toisessa kerässä ei ollut lainkaan. Ei haittaa, hyvät sukat tuli.

10 kommenttia:

 1. Oi miten hienot sukat, ihanat sateenkaari värit♥ Sanoisin pieniä kortteja:) Mukavaa toista adventtia ja leppoisaa sunnuntai-iltaa♥

  VastaaPoista
 2. Hah haa, luulin jo, että minut on suljettu arvauskisasta ulos, kun olen onnistunut niin monesti arvaamaan oikein. Tällä kertaa veikkaan sormustimia. Tuo narukori on minullakin kokeilematta, kuulostaa mukavalta. Sukkien neulominen on minullakin ollut vaiheessa jo kuukauden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei nyt sentään ketään hyvän taidon takia voi diskata!

   Poista
 3. Hurja määrä iloisen väristä narua, nyt tulee iiiso kippo :o) sukissakin jatkuu iloisuus.
  Kiitos Tilkkulehdessä olevasta kolumnista, oli taas niin mukavaa luettavaa ja vinkit mitä voisi ommella FQ-kankaista oli kivat.
  Jaahas, mitähän siinä keltaisessa laatikossa voisi olla...........keltaisia ompelulankoja????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välillä on aika ahdistavaa alkaa turinoida, kun pitää kuitenkin pysyä "ruodussa".

   Poista
 4. Hakaneuloja vois olla tällä kertaa. Ahkerasti päällystit narua - mä oon päällystäny vasta siinä ommellessa. Iloset sukat tuli, aikaa ei tarvi laskea. Nyt onnistui tänne :)

  VastaaPoista
 5. K - niinku keltainen ja K - niinku ketju eli vetoketjuja siinä on.
  (Vaik ihan oikeasti ei ne noin pieneen laatikkoon mahdu.)

  VastaaPoista
 6. Nytpä veikkaan että laatikosta löytyy lukkomekanismeja, siis sellaisia muovisia pikalukkoja joita esim avainnauhoissa käytetään. Ihanat sukat, eikä todellakaan haittaa eriparisuus. Näkee että ovat rakkaudella tehdyt!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!