keskiviikko 5. joulukuuta 2018

4 luukussa säilytän...

silmäneuloja!Ja kuinka ollakaan, Helena oli jälleen arvannut oikein!
Hieman arvelin, että kaikki arvaa, kun tuossa lukee Stitch on.
Miljan hulpiopet ja Irman hulpiot eivät mahtuisi alkuunkaan tähän koko laatikostoon. Yritän pitää ne kaikki muutamassa pahvilaatikossa. Ei suuria laatikoita, semmoisia kenkälootia.


Sisältönä on käsintikkausneuloja (melko tarpeettomia tätä nykyä), kirjontaneuloja, sekailaisen sortin neuloja punaisessa rasiassa sekä mustalla pahvisella pohjalla. Kauniissa järjestyksessä ovat koskemattomina kultaiset ompeluneulat. Ne kuulemma melkein itsekseen suihkivat kankaat kasaan. en ole tohtinut vielä kokeilla, mutta jonain päivänä annan niiden tehdä hommia.


Yksi neulakirjan sivu on omistettu silmäneuloille. Tästä yleensä otan neulan, kun tarvitsen. Mukana on myös hyvä "sokean neula", jolla on nopea päätellä tilkkupeiton lankakasat.


Tänään on sitten tällainen kangas laatikossa. Jouduin laittamaan tuon reiän eteen pahvin, ettei sieltä paljastuisi sisältö ennen aikojaan.
No mitähän se voisi olla, kun noin yrittää tursuilla esiin?
Arvaa sinä!


Loistopäivä sairastaa! Leila-lammas siinä ihmettelee, mitä kaikkea se posteljooni on tänään tuonut. 
Pinossa on:
Kotilieden Käsityö, Taito-lehti, Deko, Avotakka, Anna, Kotiliesi ja kaikkein paras; 
Tilkkulehti!

Huomiseen!


10 kommenttia:

 1. Ei onnistu arvaukseni oikeaan, mutta taidan silti taas yrittää! Tässä laatikossa on vetoketjuja ihan selvästi :) Pikaista paranemista sinne.

  VastaaPoista
 2. Jippii - yksi arvaus meni nappiin, tai siis nauhaan! Nyt sanon että niitä nappeja, vaikka vetoketjut ne voi tursuilla, mutta kun AnniK ehti sen jo sanoa. Ooo, sinulla on kultaisia suihkivia neuloja!!!

  VastaaPoista
 3. Nauhoja siellä on, ne aina pursuaa ja tursuaa. Siis sellaisia nauhoja mitä voi laittaa vetimiksi pussukoihin tai ripustusnaruksi tms.
  Jaa, toisaalta . . tursuaa . . ettei siellä sit oliski tursas eli mustekala?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou jee! Kiva ku mä arvasin oikein. OLi kyll vähän vaikea selittää mimmosia nauhoja tarkoitin mutta kyllä Marle ymmärsi.

   Poista
 4. Neulatyynyä arvailen tällä kertaa:) Vaikka se saumanavaajakin olisi hyvä koska on samanvärinen kuin tuo kangas;)

  VastaaPoista
 5. Nyörejä ensin ajattelin, kovin lähelle kun osui Kristiinan arvelun kanssa niin hetkeksi vielä mietintämyssyä pidin ja keksin että kuminauhoja kun tarvitsee on asiaa tälle laatikolle. Kivan kalenteri idean oltkin keksinyt.

  VastaaPoista
 6. Metriketjut sieltä yrittää vapauteen

  VastaaPoista
 7. Olipas hyvä tuuri. Nyt arvailen, että siellä on muutamia mittanauhoja.

  VastaaPoista
 8. Kuminauhoja on niin monenlaisia, että vaikka Megi sitä jo arvasi, ehdotan myös silti. Se on het niin, että palluralla ovat, ellei pyöritä takaisin pohjapahviin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!