sunnuntai 16. joulukuuta 2018

joulukalenterin eilisen laatikon sisältö kimmeltää

Luulin, että edellisen laatikon sisältöä ei kukaan arvannut oikein, mutta Pirkko on tarkoittanut "pampuloilla" juuri noita nyöristoppareita.


Lankarullia on ehdoteltu, mutta ei tällä kertaa. Lankarullia minulla on niin paljon, että usein käytetyt ovat seinätelineessä, tikkauslangat muovisissa tölkeissä ja ja sekava sakki peltilaatikossa. Mutta nämä muutama metallilanka on saanut majapaikan tästä laatikosta. En ole oikein sinut näiden kanssa ja siksi saavat olla omissa oloissaan. 
Lealle tiedoksi, mittanauhat on olleet jo ja voin sanoa, ettei niitä ole enempää.


No entäpä tämä laatikko! Mitähään se kätkee sisälleen? Etupaneelissa on pala hauskasta neuleaiheisesta kankaasta. 

Tänään olin kaupungilla kokemassa jouluruuhkaa. Olipas kivaa. Ajattelin käydä monessa paikassa, mutta en sitten ehtinytkään. Vanhan joulumyyjäisissä oli useita tuttuja myymässä ja heidän kanssaan siinä tuli höpötettyä sitä ja tätä. Ostin itselleni, kuten aina, (en koskaan unohda ostaa itselleni lahjaa tai useita) muutaman kivan lahjan. En tietenkään paketoi eikä mitään sellaista jouluaattoon säästämistä, vaan heti kohta käyttöön. En nyt jaksanut niitä lahjoja kuvata, joku toinen kerta sitten. Kävin Tuomaan markkinoilla, jossa niin ikään tapasin tuttuja. Siellä oli mukulakivet niin liukkaita, että liukastelin pois melko nopeasti. 


Ei voi laulella, että joulupuu on rakennettu. Molemmat on pahasti kesken. Sain tyttäreltä Afrikan tuliaisena kaksi tuollaista ylempänä olevan mallista tähteä. Ne on tehty pienistä helmistä. Kuusen tähden viereisen valkoisen tähden ostin tänään. 


Sulolla on jännä suhtautuminen korvan putsaukseen. Jos vaan haen vessasta korvapuikon, hän on heti tarkkana. Toisaalta Sulo haluaa, että korvia putsataan, mutta silti menee ensin hieman piiloon sohvan ja pöydän väliin. Kun homma on ohi, hän hilluu ja riehuu innoissaan.

8 kommenttia:

 1. Ratkojat. Tästä en luovu ja uskon että sinulla(kin) on niitä useampia;)

  VastaaPoista
 2. Muliinilankoja jospa olisi tässä laatikossa. Kivat kuuset tulossa ja Sulo se on aina yhtä söpönen :)

  VastaaPoista
 3. On niin kiva kuva laatikossa,siellä on varmaan silmukkamerkkejä.
  T:Tytti

  VastaaPoista
 4. Komppaan Anonyymiä Tyttiä: Silmukkamerkkejä.
  PS. Olipas multa mennyt ohi sun mittanauhat, hyvä että saatoit minut ajantasalle.

  VastaaPoista
 5. Nyt sanon ne sormustimet kun ei kukaan ole sitä vielä tähän veikannut. Lahjat on oikein kivoja ja ystävien kanssa rupattelu etenkin! Hyvin meni sun kaupunkireissus.

  VastaaPoista
 6. Onhan se mukava kun korvia ei kutita.
  Laatikossa taitaa olla se isompi joukkio tarranauhaa, pikkupala vain eksynyt viereen.
  Noita karjalan tähtiä - se valkoinen- väkertelen säännöllisin väliajoin muistitestinä.
  Lankojen kuva houkuttaisi sanomaan virkkuukoukkuja, mutta niitä tarvitsee koneompelussa aika harvoin. Tarrat pysykööt - niiden kanssa selviää ekaluokkalaiset ja satavuotiaat.- Iloa iltaan!

  VastaaPoista
 7. Harmi, että monta kertaa veikkaamani sormustin on jo käytössä. Olkoon sitten ommeltavia/silitettäviä kangasmerkkejä ja -kuvia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!