torstai 11. joulukuuta 2014

joulukalenteri 11. luukku


Eilisistä kekkereistä jäi kyllä niin täyteläinen olo, että on ehtinyt ommella, kun ei mene aika syömiseen. Palalaatikosta keräilin aika summan mutikassa pikkutilkkuja ja surauttelin pintaa kasaan. Kuulin kyllä kamalia riitasointuja eri kankaiden välillä, mutta painoin tulikuumalla raudalla höyryä niskaan. Kyllä ne siiitä hitsautui yhteen ja ovat nyt ihan sulassa sovussa.


Jonkun silmään saattaa kovastikin pistää tuo värien sekamelska, mutta joskus on oikein hyvä katsoa tuollaista sekaväripintaa. Sen jälkeen kääntää katseen vaikka tuohon luukkunumeroon, johan tulee rauhallinen olo.


Vuoreksi pistin sentään yksiväristä, mutta taskuun iloista porukkaa.


Tikkauksenkin suhteen oli hieman huoleton. Ei mitään selkeää ajatusta, vaan hieman tuonne suuntaan ja vähän myös toiseen. Niin ja koko: 24 x 16 cm, pohja ehkä 5 senttiä leveä.

Eilen tuli kummasteluja hexagon patalapuista. Näin mallin jossain ulkomaisessa  blogissa, mutta nyt en tähän hätään sitä muista. Yritän viikonloppuna etsiä sen alkuperän ja vaikka ommella muutaman uuden, niin saan vaihekuvia. Minä vain katsoin sitä kuvaa, enkä mennyt ohjeita ottamaan, olivat ehkä ilmaiset ohjeet. Hyvin pärjäsin ilman ohjettakin.

Kiitos ihanista kommenteista! On just niin kivaa, kun te sanotte hieman sitä ja tätä, mitä kenelläkin on mielessä. Ja Wauxhalille terveiset! 7 kommenttia:

 1. Pirteähän tuo on, eikä värikkyys haittaa yhtään päin vastoin se vaan piristää.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä piristi tämä värikäs pirskahdus tätä aamua! Samoin kaikki muutkin luukut ovat ilahduttaneet hyvillä tarinoilla ja hauskoilla ompeluksilla.

  VastaaPoista
 3. Virkisti näin päiväseltäänkin. Sain eilen kaksi suruviestiä lähipiiristä ja olin ihan allapäin. Jospa tämä päivä menisi paremmin...

  VastaaPoista
 4. Kiva väriläiskä piristys tähän sateiseen harmauteen, aivan paikallaan:)

  VastaaPoista
 5. Väriläiskähdyksesi ei pistä silmään, vaan hivelee. Enemmän on enemmän! Ihan mahtava pussukka!

  VastaaPoista
 6. Tää sun joulukalenteri on kyllä ihan hulvaton ja luetaan sitä Jupon kanssa :)
  Jukka-Pokka odottaa jo kovasti Joulua ja matkaamme Porvooseen viettämään sitä. Hauskaa Joulun odotusta ja Jupolta rakkaita terveisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, Maarit. Kyllä on hauskaa ja yllättävää saada joulutervehdys Jupolta! Toivotaan, että Jupo saa vaikka laulaa Porvoon torilla joululauluja.

   Poista

Kiitos kommentista!