keskiviikko 24. joulukuuta 2014

joulukalenteri 24. luukku


Jouluaatto! Vihdoinkin!
Harmi, että kuva on otettu lumettomana aikana, nyt olisi saanut kauniimman. Tämän kotikadun varrella olevan portin numerosta lähti koko idea näihin kalenterin numerokuviin.Käväisin tässä etelänavalla ja tapasin paikallista porukkaa. Rentoa sakkia ja hyvin onnellia tuntuivat olevan siellä jäätiköllään. Ilmaston lämpenemisestä olivat huolissaan.Näillä ei siis ole mitään tekemistä sen uuden Madagascarin pingviinit-leffan kanssa. Tosin näitä pinkkuja oli pyydetty siihen leffaan, mutta eivät menneet. Siksi ne joutu toteuttamaan sen piirrettynä. Voi olla, että nämä minun tapaamat pingviinit tekee oman leffan. En kyllä kerro siitä enempää, koska lupasin olla paljastamatta liikaa. 
Pinkut kysyivät, jos minulle niin rakas Hoikkajalka-Lammas lähtisi mukaan heidän elokuvahankkeeseen. Arvatkaa, mitä lammas sanoi. Ei mitään, vaan yritti rynnätä ovesta ulos ja samantien Etelänavalle. Rauhoittelin, että leffa on vasta suunnitteilla ja ehkä vuoden kuluttua mennään filmauksiin. Hieman harmistuneena hän taas seisoo koko joulun ajan vahtimassa kynttilöitä ja mitä milloinkin. Ja me vahditaan sitä. Ja Ukko-koira vahtii meitä. Niin se Joulu sitten menee. Tytär lähti poikaystävänsä kanssa Pietariin kokemaan erilaista joulua. 

Minä tahdon tässä kohdin kiittää teitä kaikkia ihania ystäviä ruudun sillä puolen. On ollut hauskaa tehdä tätä kalenteria ja ihanaa lukea kommenttejanne. Eikä pelkästään joulukalenterin, vaan koko vuoden osalta. 

Kiitos, 
ja Erityisen Hyvää Joulua kaikille!

PS. Pingviinit ovat heijastimia, ei kuusenkoristeita : D

18 kommenttia:

 1. Kiitos taas joulukalenterista, joka on joulunodotuksen hauskimpia asioita. Nyt on helppo toivottaa Hyvää Joulua, kun puitteet ulkona ovat niin kauniita. Ensi vuonna jatketaan samoissa merkeissa!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset itsellesi herkullisista postauksista, niitä on ollut niin kiva lukea, kun olet taitava krirjoittaja! Hyvää Joulua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Hyvää Joulua sinullekin:) Kiitos tästä, taas kivasta kalenterista.Uutta joulukalenteria odotellessa mennään eteenpäin:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas kerran joulukalenteristasi! On ilo seurata sinun kässäilymaailman menoa tätä kautta.
  Nautitaan joulun tuomasta tunnelmasta!
  Rauhallista joulun aikaa!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa Joulunaikaa sinulle´*´¯`•.¸¸.♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos vain itsellesi niin kivasta joulukalenterista!

  Mukavaa ja Rauhaisaa Joulua!

  VastaaPoista
 7. Oikein rauhaisaa Joulua ja onnea uudelle vuodelle. Lämmin kiitos hauskasta blogistasi. Minttu-kissa lähettää terveisiä Uskolle.
  AnjaK

  VastaaPoista
 8. Hyvää Joulua ja kiitos kivasta kalenterista!

  VastaaPoista
 9. Kalenterisi on ollut seuraamisen arvoinen, aina yllätyksiä täynnä! Oikein Hyvää Joulua sinulle ja koko perheelle.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kuuluu Sinulle! Olemme kaikki nauttineet tästä kalenterista ja kaikista muistakin jutuistasi :) Ihania levollisia joulun päiviä!

  VastaaPoista
 11. Hyvä, että olet kotiutunut etelänavalta Hoikkajalka-Lammastasi paimentamaan ja toivottavasti pingviinit saavat jatkaa elämäänsä vielä tuhansia vuosia vankalla jäämantereellaan. Kiitokset sinulle lystikkäästä ja kaikin tavoin piristävästä joulukalenterista. Toivotan hyvää joulua sinulle, perheellesi ja Ukko-koiralle.

  VastaaPoista
 12. Kiitos ihanasta joulukalenterista! Kivat nuo pinkkuheijastimet, tais H-L häikäistyä niistä.

  VastaaPoista
 13. Kiitos joulukalenterista ja hyvää joulua

  VastaaPoista
 14. kiitos kuuluu Sinulle. Olemmehan saaneet nauttia ihanasta kalenteristasi koko joulukuun ajan. rauhallista loppuvuotta ja hyvää alkavaa.

  marjoriitta

  VastaaPoista
 15. Paljon kiitoksia kivasta kalenterista. Sitä oli mukava seurata. Paljon olit nähnyt vaivaa.
  Oikein mukavia joulunajan päiviä Sinulle ja läheisillesi.

  VastaaPoista
 16. Aivan ihania juttuja löytyy sun joulukalenterista. Mukavaa joulun jatkoa!

  VastaaPoista
 17. Oikein mukava oli seurata juoulukalenteriasi.
  Idearikasta Uutta Vuotta toivottelen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!