tiistai 2. joulukuuta 2014

joulukalenteri, 2. luukku


Käväisin Ykä Malmin kotona, kun ajattelin piristää sitä Sinikka-rouvaa. Ykä on taas reissussa. Tiesin, että Sinikka rakastaa Elvistä ja on yrittänyt saada miehensäkin näyttämään Elvikseltä. Ja kyllä se  kieltämättä näyttääkin. On niin hassu kontrasti, kun Ykä ajaa isoa rekka-autoa ja hypää ohjaamosta Elvis-asussa. Hiukset on pikimustat ja kiiltävät kilpaa pusakan niittien kanssa. On siinä kyllä erikoinen näky.


Vein Sinikalle pari Elviksen levyä, kun tiesin, että sillä on vain ikivanhoja C-kasetteja, joiden nauhat on venyneet ja tahtovat takertua kasettipesään. Sinikka tykkää myös Beatlesista ja kaikki neljä poikaa on saaneet nimensä Beatlejen mukaan. Pojat olivat saaneet lahjaksi levysoittimen, mutta levyjä ei vielä ollut. Beatlesien levyt annoin lapsille ja he laittoivat ne heti soimaan!


Tosi hyvät bileet saatiin aikaan. Olisi hauskaa, jos olisin saanut ottaa kuvia pojista, kun soittivat ilmakitaraa, mutta en saanut. He ovat kyllä tosi veikeä kvartetti patakampauksissaan. No Jhonilla on semmoinen liehuletti ja pyöreät rillit.

11 kommenttia:

 1. Onpas kivoja levyjä, malttaakohen noita "soittaa"ollenkaan:)

  VastaaPoista
 2. Nyt tarvitsi katsoa kuvat suurempina, jotta näin levyt hyvin. Huikeita naapureita sulla.

  VastaaPoista
 3. Juku sentään miten makeet levyt taioit niistä pienistä tilkuista. Mulla oli Beatlet mielessä/blogattu eilen ja sulla tänään. Pelaskohan telepatia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hesarissa taisi olla tänään myös jotain Beatleseista! Ollaan ajan hermoilla.

   Poista
 4. Äidillänikin oli joskus kauan sitten noita pieniä Beatles levyjä. Muistan kuinka kinastelimme mitä levyjä soitetaan. Äidin "outoja" levyjä vai minun Peppilevyä. Kiva että piristit Sinikka-rouvaa. taisi olla hyvät bileet.

  VastaaPoista
 5. Ai ai, tämähän on mielenkiintoinen joulukalenteri. Beatlesia ei voita mikään, ikinä, koskaan, niih.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, kun jaksat joulukalenteroida!

  VastaaPoista
 7. Hyvä hyvä - hienoa että kunnon vanhat vinyylit pääsivät levylautaselle ;)

  VastaaPoista
 8. Ihan unohdin eilen, että kuukausi vaihtui! Ihana kalenteri, luen innolla joka päivä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!