sunnuntai 7. joulukuuta 2014

joulukalenteri 7. luukku


Nyt on juhlat juhlittu ja ihan tavallinen sunnuntai käsillä. Tai onhan tämä kuitenkin adevnttisunnuntai. Linnan juhlissa oli ainakin yksi kierrätyspuku ja useissa blogeissa on ollut karkkipapruista tehtyjä pussukoita. Kierrätystä sekin. Sain yhdeltä nuorelta mieheltä ison nipun kettukarkkien papereita. Hän oli syönyt niitä niin paljon, että oli jo ihan huonovointinen. Arvostan suuresti tuollaista antautumista ja itsensä likoon laittamista : D


Ensimmisenä tein tämän kukkaron ihan vaan karkkirahaa varten. Ei ole ihan pieni vaikken mittoja muistakaan. Seuraavaksi syntyi kännykälle oma koti. Tapetit on pallolliset, uusinta muotia.


Lopuista sain aikaan tällaisen kopan. Tämän voisi täyttää karkeilla. Löytyipä tähänkin väreiltään sopivaa tapettia. 


10 kommenttia:

 1. Urhoollinen nuori mies! Pihlajakarkeista tulee AINA mieleeni lapsuus ja mummoni. Ihania tuotteita olet sen kääreistä loihtinut JA joulukalenterisi on valloittava!!!!

  VastaaPoista
 2. Makeaa mahan täydeltä. Koppa on noista ehdoton suosikkini. Kahvikapseleista tehty puku ei ollutkaan keitetyistä kahveista vaan tuotantolinjalta jotain kapselimateriaalin ylijäämää - siis suoraan tehtaalta. Käytetyjen kapselien kuoret taitavat valitettavasti edelleen muodostaa ison jätevuoren. Jos puku olisi tehty käytetyistä kapseleista olisi käyttäjän ympärillä arvatenkin leijunut aikamoinen kahvin haju. Kiitos taas kalenterista.

  VastaaPoista
 3. Kännykkäkoteloa namipapruista en ole vielä nähnytkään, siinäpä vinkki!

  VastaaPoista
 4. Hauskoja kaikki kolme, koppa minunkin suosikkini uutena ideana!

  VastaaPoista
 5. Ei voi muuta sanoa kun: VAUDE!!!!!!

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan somia kaikki ja tulee lapsuus mieleen. Mukavaa adventtia sinullekin,on niin mukava odotella joulua kun keksit joka päivälle hauskan tarinan.

  VastaaPoista
 7. Urhollinen tämä nuori mies, joka on selviytynyt tehtävästä tyhjentäessään sisukset papereista. Ovelasti viekastelevat ketut pusseissa ja kopassa.

  VastaaPoista
 8. Samaa ajattelin, että aikamoisen karkkimäärän nuorukainen onkin syönyt, kuna noin monta työtä sait niistä tehtyä:) Tosi kivat ja koppa uusi idea!

  VastaaPoista
 9. Peikko tykkää kettukarkeitsta. Ne ovat ihan parhaita kaikista. :) Lurps.

  VastaaPoista
 10. Tommoses karkinsyämises o melkei niinko talvisoran meininki ;) Kettupussukka löytyy munki varastoistani. Soon kiva kuvio.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!