tiistai 9. joulukuuta 2014

joulukalenteri 9. luukku


Menin Eurokankaaseen päättäväisin mielin ostamaan vain ompelulankaa ja siellähän sitten oli pakkakaupalla kivoja jouluun sopivia ei-joulukankaita. Kuten tämä harmaa tähtikangangas ja punaruutuinen puuvilla. Ihan vähän sitten sorruin näiden kohdalla. Tuli ihan samanlainen fiilis kun sillä Soni-koiralla, joka yritti suorittaa herkkuradan, mutta sortui sitten joka kerralla. Vikalla kerralla vasta viimeisen kulhon kohdalla. Ja sen jälkeen se oli menoa. Siis sinne toiseen suuntaan missä ne kertaalleen ohitetut kipot oli ja toisille radoillekin, eikä sinne, missä emäntä häntä huuteli. Katso täältä, jos ei entuudestaan tuttu juttu. Ei olisi meidän Ukkokaan tuosta radasta selvinnyt. Kultaiset noutajat vaan on niin hirveitä herkkupeppuja.


Ensin nuo tähtinauhat näytti hyvältä, mutta tässä kun katselen, niin ovat aika tyhmät. Tuo harmaa kangas on sellaista tukevampaa puuvillaa. Silitin kuitenkin tukikankaan pitämään  nämä ryhdissä. Muuten nekin voi langeta.


Jos minun nyt pitäisi tästä rynnätä jonnekin yllätysvierailulle, voisin napata tällaisen pikkulahjan viemiseksi. Siis kuvitellaan, että kello olis niin paljon, että kaikki kukkakaupat ja muutkin kaupat olisi jo kiinni. Kai minä sitten menisin yökylään. Kuvassa on pienempi pussi, jonka sisältönä on tuikkukynttilöitä, servettipakkaus, Marianne-karkkeja (taidan ottaa ne pois), adventtikynttilä, kankaasta tehty kukkanen ja koko komeus on laitettu paistopussiin (kalalle/kanalle sopiva koko) ja punaisella nyörillä suu kiinni ja vielä kaiken kukkuraksi kangassydän komistamaan koko höskää. Nuo vihreät kummalisen muotoiset ovat sen kangaskukan lehdet. 

Mukavaa Annan-päivää ja heille hieman nimpparionnitteluja, samoin  muille, jooilla on nimpparit tänään tai ihan milloin vaan.


10 kommenttia:

 1. Jos sinulla on noin hyvät tuliaiset niin meille voi tulla vaikka yökylään!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kopat ja täytettynä erityisesti. Eipä olisi mun nöffikään selvinnyt herkkuradasta. Isot pehmeät koirat ovat persoja hekuille. Numerovalaisimienkuvasi ovat ihaan selkeitä verrattuna googlen käyttämiin robottikiusakuviin. Taidan olla robotti, kun en saa niistä selvää ja joudun kuuntelemaan numerot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos minulle osuu epäselvä numerosarja, vaihdan sen uuteen. Silloin tulee aina selkeät numerot. Kokeile.

   Poista
 3. Kyllä noilla eväillä kehtaa yökylään mennä :)

  VastaaPoista
 4. Parasta koiruliterapiaa se herkkurata!
  Tuolla selviytymispaketillahan pääsee koko joulusta läpi, eikä tartte kukkiakaan kastella kun sekin on kankaasta.

  VastaaPoista
 5. Kivat kopat ja sopivasti tarpeellista täytettä yllätysvierailulle. Milestäni herkkurata on herkuttelua varten eikä mikään kietäytymisten taival.

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuon meillekin saisi tuoda ja karkitkin voisi olla mukana;)

  VastaaPoista
 7. Kauniit pussukat vai miksi heitä kutsuisi. Myös sisältö on erinomainen pimeän ajan selviytymispakkaus. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 8. Ottaisin minäkin tälläisen meillekin yökylään ja mariannekarkit ehdottomasti mukaan:)

  VastaaPoista
 9. Tuollainen kangaskoppa on kyllä kätsy "astia" melkein mille vaan. Nätit olet ommellut. Näin joulunaikaan ja muulloinkin mukava tuliainen erilaisilla täytteillä. ..ja kyllä meillekin saa tulla tuliaisten ja karkkien kanssa mielellään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!