maanantai 22. joulukuuta 2014

joulukalenteri 22. luukku


Numero on hyvin valaistu, koska tänään paistoi hetken aurinko! Sitten taivas muuttui tummansiniseksi ja alkoi lumisade. Maa on valkoinen, hienoa! Koitra on iloinen ja puhdas  lenkinkin jälkeen.Piti laittaa oikein kuvitetut ohjeet tällaisen pussukan tekoon, mutta mua nyt väsytää niin paljon, etten jaksa kirjoittaa mitään. Ja jos jaksaisin, ei siitä kukaan mitään selvää saisi.
Kangas on Marimekon aika uutta, mutta en minä mitään nimeä muista.


Kun kerran tein päälisen raidat eri suuntiin, laitoin erilaiset vuoretkin. Toiseen muutti minun lemmikki hiiri asumaan. Annan sen olla siellä jouluun asti, mutta sitten saa mennä johonkin toiseen paikkaan. Vaikka pahvilaatikkoon. remuamaan. 
Töissä minulla on vielä kaksi päivää ahkerointia ja sitten v i i s i päivää vapaata! Aion ottaa tosi rennosti, nukun, herään, syön, juon kahvia, otan päivätorkut, juon päiväkahvit, luen jotain tai nukun kirjan kanssa. Ihan mitä vaan. Sitten viidentenä päivänä alan muistella, missä on työpaikka, miten sinne mennään ja pitääkö sinne mennä joka päivä, myös maanantaina.

Tänään on päivä jo pidempi kuin eilen, eikö niin? Eilenhän oli joku tasauspäivä.
Mukavaa maanantaita.12 kommenttia:

 1. Itse asiassa talvipäivänseisaus on tänään eli 22. päivä, nyt on vuoden lyhin päivä. Aurinko nousee täällä meillä klo 10.29 ja laskee 14.03 - aika jännää, että teillä se on ehtinyt jo tänään nousta, kun kuvassakin niin paistaa? ;) Mukavaa talvipäivänseisausta ja hyvää loppuvuotta! :)

  VastaaPoista
 2. Sama homma, pari päivää töitä ja sitten syömistä, makoilua ja taas syömistä! Hiirelle terkkuja!

  VastaaPoista
 3. Niin ihanaa tämä lumi; koirat ja lapset ovat innoissaan ja äiti heidän riemun lisäksi tykkää puhtaasta eteisestä :)

  Ihanat joululomasuunnitelmat sulla! Jossain määrin aion kyllä päästä noudattamaan samaa kaavaa!!

  VastaaPoista
 4. Suloinen asukki sinun pussukassasi. Kiitos kun laitoit ohjeen siihen hauskaan pannulappuun, tekee mieli kokeilla kunhan saan tilaisuuden. On aika lohdullista että tästä päivästä eteenpäin mennään jo kevättä kohden. Mukavat joulunajan suunnitelmat sinulla. Pitääkin sinun hemmotella itseäsi kunnolla, olet tehnyt niin suuren urakan tämän kalenterin kanssa + kaikki muu. Lumesta saadaan nauttia täälläkin vihdoin ja minä olen yhtä riemuissani kuin lapsetkin (ja koirat)!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa, että sinnekin on satanut lunta ja maailma näyttää heti paljon valoisammalta! Mukavat suunnitelmmat lomapäivien ajaksi ja hyvät sellaiset:)

  VastaaPoista
 6. Tuo hiiri on varmaan oidättänyt henkeään aika kauan, kun sen naama on jo ihan punainen. Kiukutteleeko se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kiukuttelee kokko ajan. Ja irvistelee pahaenteisesti.

   Poista
 7. Mukava vapaapäivien suunnitelma, samaa taidan toteuttaa itsekin paitsi että tuo kaikki pitää tehdä neljässä päivässa, viides onkin jo työpäivä.
  Jos olin sekaisin minäkin tässä vähän aikaa sitten niin johan on sinullakin päivät sekaisin, Tänään on talvipäivänseisaus:)

  VastaaPoista
 8. Hienot raita pussukat. Laita kaavaa kunhan ehdit, vietä joulu rauhassa !!

  VastaaPoista
 9. Kiva, että sulla on lomasuunnitelmat selvinä! Selvä eli raitis joulu on hyvä. Sinä, jos ken, ansaitset upean ja velttoilevan loman!

  VastaaPoista
 10. Meillä on ollut vauvalakana tuosta oikean puolen vuorikankaasta. Sittemmin oon käyttänyt kangasta tilkkutöihin ja ain akin yhteen tyynyliinaan,
  Kiitos kalenterista ja Hyvää JOulua!!

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikista tähänastisista jutuista ja kaunismalleista. Ihanaa, ettei tuon hiiren tarvitse olla nakissa, vaan pehmoisesti lämmössä. Jouluiloa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!